Alussa Oli Sana

LOISTAVA TILAISUUS

Aloitamme Raamatun lukemisen aivan alusta 1.1.2022!

Jos olet ajatellut aloittaa Raamatun lukemista, mutta se on jostain syystä jäänyt taikka tyssähtänyt Vanhan testamentin sukuluetteloihin, niin tässä voisi olla sinulle ilo ja apu. Nyt on nimittäin loistava tilaisuus lähteä lukemaan Raamattua lukuopas Hetkisen matkassa.

Hetkinen on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä raamatunlukuopas, joka auttaa sinua lukemaan joka päivä pienen pätkän Raamattua ja ymmärtämään lukemaasi. Siinä on joka päivälle lukujakso Raamatusta sekä lyhyt tuore opetus, joita valmistelee useat kymmenet eri raamatunopettajat. Hetkinen ei ole vain pieni Raamatun väliin sopiva lehtinen, vaan sitä tilaaja voi lukea myös verkossa, tietokoneella tai mobiililla. Tästä voit lukea lisää Hetkisestä.

Tartu nyt loistavaan tilaisuuteen ja lähde Raamatun lukijaksi. Lue lisää ja tilaa Hetkinen!

Voit myös kysellä Hetkisestä lisää soittamalla tilauspalveluumme p. 045 1223 664 ma, ti, to klo 10-15 tai laittamalla sähköpostia tilaukset@rll.fi.

Jumalan sana on vaikuttanut jo luomisessa ja vaikuttaa voimallisena myös yhä meidän keskuudessamme. Avaa siis Raamattusi ja anna Jumalan sanan puhua sinulle ja vaikuttaa  jokapäiväiseen elämääsi!

Kirjoittaja