Lumo – Jouluevankeliumi

Joulun lahjaa

”Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan tykönä. Sana oli Jumala.” (Joh. 1:1) Tuo Sana tuli ihmiseksi ja asui ihmisten keskellä. Hänessä oli elämä ja ihmisten valo. Hän oli myös täynnä armoa ja totuutta. Näin Johannes kuvaa evankeliuminsa alkuluvussa Jeesusta, Jumalan ainoaa Poikaa.

Tänäkin jouluna saamme kiittää tästä Jumalan suuresta lahjasta, Jumalan Sanasta, Jeesuksesta. Jumalan armosta ja rakkaudesta meitä jokaista kohtaan. Arvokkain lahja, mitä ikinä voimmekaan saada.

Toivomme ja rukoilemme, että joulun Herra, Jeesus, saisi olla Sinunkin kodissasi ykkösjuhlavieraana niin joulun pyhinä kuin aivan jokaisena muunakin elämäsi päivänä. Ja että Jumalan luettava sana, Raamattu, saisi kulkea rinnallasi ihan päivittäin nyt ja myös tulevana vuonna 2022.

Kun avaat Raamatun, annat Jumalalle mahdollisuuden kohdata sinut sitä kautta, puhua sinulle, ohjata ja neuvoa, rohkaista ja lohduttaa, synnyttää ja vahvistaa uskoa, luoda toivoa, parantaa ja hoitaa rikkinäisyyksiämme – ja paljon muutakin. Tahdotko antaa elävälle Jumalalle ja Sanalle mahdollisuuden toimia myös Sinun elämässäsi ? Avaa Raamattu ja lue sitä rukoillen!

Joulun Herran, Jeesuksen rauha ja armo sekä siunaus Sinun jouluaikaasi!

Toivottaa Raamatunlukijain Liiton väki

Ps. Voit katsella ja kuunnella jouluevankeliumia taikka ihan kaikki neljä evankeliumia kokonaisuudessaan YouTubesta Raamatunlukijain Liiton kanavalta.