MOBIILIRAAMATTU LAPSILLE

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Sovellusta voi käyttää paitsi kotona, myös kerhoissa, pyhäkoulussa ja uskontotunneilla. Sovelluksen asetuksista (hammasrattaan kuva) voi valita kieleksi suomen lisäksi monia muita kieliä, esimerkiksi ukrainankielen pakolaislapsille.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa bible.com/lapset.

Lataa lasten mobiiliraamattu, jossa Raamatun kertomukset alkavat elää!

Lasten Raamattusovelluksesta on tehty myös Ihmeellinen suunnitelma -lehti.  Siihen on valittu sovelluksesta kahdeksan Raamatun kertomusta. Ihmeellinen suunnitelma -lehteä voi tilata nippuina (min 10 kpl) lapsille jaettavaksi. Lue lisää lehdestä täältä. Lehtiä voi tilata täältä.

Kerro sovelluksesta eteenpäin. Avaa tästä Lasten Raamattusovellus esite ja tulosta se vaikka seurakunnan kerhotilan seinälle! Tai tulosta jaettavia esitteitä tästä.

Lasten Raamattusovelluksen on tuottanut YouVersion ja OneHope. Käännösprojektin vetämisestä Suomessa ja raamatunkertomusten kääntämisestä, toimittamisesta ja tuottamisesta vastaa Raamatunlukijain Liitto ry.

Katso alta sovelluksen esittelyvideo!