Ma­te­ri­aa­li­pank­ki

Teet arvokasta työtä, kun viet Raamatun sanomaa eteenpäin! Materiaalipankista löydät ideoita Raamatun opettamiseen ja tutkimiseen lasten, varhaisnuorten, nuorten ja aikuisten kanssa.

majakka

Raamattumaraton on lasten ja aikuisten yhteinen raamatunlukuohjelma.

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Lasten Raamattusovelluksesta on tehty myös Ihmeellinen suunnitelma -lehti.

Raamatun aikajana -kirjanmerkki on Raamatun väliin laitettava kirjanmerkki, josta näkee kätevästi mihin ajankohtaan Raamatun tärkeimmät tapahtumat sijoittuvat ja milloin sen keskeisimmät henkilöt ovat eläneet ja vaikuttaneet.

Raamattu- ja rukouskuutiot auttavat tutkimaan raamatunkohtaa ja rukoilemaan monipuolisesti.

LiftariPro – Raamattu käyttöön nuorisotyössä on monipuoliseen Raamatun käyttöön ohjaava materiaalipankki nuorisotyöhön.

Isän Idea on laaja materiaalipaketti 11–14-vuotiaiden ohjaajille. Sitä voi käyttää esim. kerhoissa tai leireillä.

RaamattuStartin avulla nuori tai aikuinen raamatunluvun aloittelija saa hyvän yleiskuvan koko Raamatusta. RaamattuStartti sopii myös ryhmille.

Keskustelukysymyksiä Raamatusta sisältää materiaalia nuorten ja aikuisten raamatturyhmille.

Iloa ja eloa Raamatusta -materiaalissa on ohjeet 20 toiminnalliseen, raamatunkohtaan pohjautuvaan tehtävään. Ne sopivat monenikäisille ja monenlaisiin ryhmätilanteisiin.

Ohjeita raamatturyhmän ohjaajalle sisältää mm. vinkkejä hyvien ramattupiirikysymysten valmistamiseen, avoimen ilmapiirin luomiseen ryhmätilanteessa ja neuvoja pulmatilanteista selviämiseen.

Hoivakotien raamatunlukijoille rohkaisee menemään lukemaan Raamattua hoivakotien asukkaille ja antaa käytännön ohjeita ja vinkkejä sekä materiaaleja hengellisen hetken pitämiseen.

NUA – Tuoreita näkökulmia uskoon videosarja on tutkimusmatka, jolla rohkaistaan kyselemään, otetaan epäilykset todesta ja tarjotaan innostavia ja uusia näkökulmia kristilliseen uskoon.

LUMO evankeliumit elokuvina seuraavat evankeliumien tapahtumia sanasta sanaan Raamatusta luettuina.