Ihmeellinen Suunnitelma

IHMEELLINEN SUUNNITELMA

Ihmeellinen suunnitelma -lehti on noin 4-8-vuotiaille suunnattu 36-sivuinen lehtinen, joka sisältää upeasti kuvitettuja Raamatun kertomuksia ja niihin liittyviä tehtäviä. Se kertoo myös ilmaisesta ja supersuositusta Lasten Raamattusovelluksesta. Lehteä on saatavilla Raamatunlukijain Liiton toimistolta ilmaiseksi lapsille jaettavaksi.

Sekä Ihmeellinen suunnitelma -lehden että kansainvälisen Lasten Raamattusovelluksen takana ovat OneHope ja YouVersion -järjestöt. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista sekä osoitteesta bible.com/lapset. Raamatunlukijain Liitto on suomentanut sekä lehden että sovelluksen, ja on mukana levittämässä näitä molempia Suomessa.

Lasten raamattusovelluksen asetuksista löytyy valtava määrä erilaisia kielikäännöksiä ja yksi niistä on ukraina. Voit kertoa tästä niille, jotka toimivat ukrainankielisten lasten ja perheiden parissa!

Tilaa tästä Ihmeellinen suunnitelma -lehteä ilmaiseksi vain postituskustannusten hinnalla – ja toki sitoutuen jakamaan ne lapsille 🙂

 

Kirjoittaja