Ihmeellinen Suunnitelma

Uusi painos IHMEELLINEN SUUNNITELMAA

Ihmeellinen suunnitelma -lehdestä on otettu 60.000 kappaleen lisäpainos. Lehti on noin 4-8-vuotiaille suunnattu 36-sivuinen lehtinen, joka sisältää upeasti kuvitettuja Raamatun kertomuksia ja niihin liittyviä tehtäviä. Se kertoo myös ilmaisesta ja supersuositusta Lasten raamattusovelluksesta. Lehteä on nyt taas saatavilla Raamatunlukijain Liiton toimistolta ilmaiseksi lapsille jaettavaksi.

Suurin osa lehden painoksesta on suunnattu jaettavaksi syksyn Missio2022 yhteydessä. Missio-organisaation kautta virallisesti missioon osallistuvien seurakuntien materiaalipakettiin sisältyy erä Ihmeellinen suunnitelma -lastenlehteä, ja sitä voi tilata tuon peruserän lisäksi myös lisää.

Tämän suuren erityispainoksen Missio-jakelua varten on kustantanut kansainvälinen OneHope-järjestö ja muilta osin Raamatunlukijain Liitto. OneHope ja YouVersion on julkaissut niin Ihmeellinen suunnitelma -lehden kuin myös tehnyt kansainvälisen Lasten Raamattusovelluksen, joka löytyy sovelluskaupoista sekä osoitteesta bible.com/lapset. Raamatunlukijain Liitto on ollut suomentamassa ja levittämässä näitä kumpaakin Suomessa.

Lasten raamattusovelluksen asetuksista löytyy valtava määrä erilaisia kielikäännöksiä ja yksi niistä on ukraina. Raamatunlukijain Liitosta on saatavilla nyt myös erä Ihmeellinen suunnitelma -lehteä ukrainaksi. Jos tunnet ukrainalaisia tai seurakunnassasi on kontaktia heihin, Raamatunlukijain Liitosta voit tilata näitäkin lehtiä.

Tilaa tästä Ihmeellinen suunnitelma -lehteä ilmaiseksi vain postituskustannusten hinnalla – ja toki sitoutuen jakamaan ne lapsille 🙂

 

Kirjoittaja