NUA-videot

Tuoreita näkökulmia uskoon

NUA-videosarja on tutkimusmatka, jolla rohkaistaan kyselemään, otetaan epäilykset todesta ja tarjotaan innostavia ja uusia näkökulmia kristilliseen uskoon. Videoissa käsitellään vaikeitakin teemoja monipuolisten ja havainnollisten kuvausympäristöjen sekä animaatioiden avulla, huumoria unohtamatta. Videot sopivat erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille – mutta kyllä muillekin.

NUA-videoita voi käyttää esimerkiksi ryhmäkeskustelun pohjana tai opetustilanteissa. Videosarjan traileri ja ensimmäinen jakso löytyvät Raamatunlukijain Liiton YouTube-kanavalta. Videot ovat Irlannin Scripture Unionin tuotantoa ja Raamatunlukijain Liitto on tekstittänyt ne suomeksi.

NUA-videoiden teemat:
1. Miten ja miksi tulimme tänne?
2. Jeesus: Faktaa vai fiktiota?
3. Mitä ajatella ylösnousemuksesta?
4. Millainen Jeesus todella oli?
5. Miksi pidän Jeesuksesta, mutta en aina kristityistä?
6. Miten voit sanoa Jumalaa hyväksi?
7. Onko kirkko aiheuttanut enemmän pahaa kuin hyvää?
8. Mitä tekemistä Jeesuksella on minun elämäni kanssa?

Rekisteröitymällä videot käyttöön

NUA-videoita on levitetty ympäri maailmaa. Monissa maissa ne ovat maksullisia, mutta Suomessa niitä saa katsoa ilmaiseksi, kunhan materiaali pysyy maan rajojen sisäpuolella. Voit näyttää NUA-videoita Suomessa, mutta et ulkomailla, eikä sinulla ole lupaa jakaa niitä ulkomaille käytettäväksi missään muodossa!

Täyttämällä kaavakkeen rekisteröidyt NUA:n käyttäjäksi ja sitoudut materiaalin käyttöehtoihin. Keskimäärin muutaman päivän kuluttua rekisteröitymisestäsi saat sähköpostitse linkin ja salasanan

– NUA:n traileriin (suomenkielinen tekstitys)
– Kahdeksaan NUA-videoon (kukin 3 x 5 min, suomenkielinen tekstitys)
– NUA -ryhmäoppaaseen

HUOM! Sinulla ei ole lupaa jakaa linkkejä ja salasanoja toisille. Pyydä jokaista NUA:sta kiinnostunutta rekisteröitymään itse käyttäjäksi omien linkkien ja salasanan saamiseksi.