Unohditko salasanasi?

Jos sinulla on voimassa oleva Hetkisen tilaus, voit lukea päivätekstin myös e-Hetkisestä. Jos et ole vielä Hetkisen lukija, voit tilata Hetkisen tästä.

Kirjautumiseen tarvitset asiakastunnuksen, joka löytyy Hetkinen-lehden takakannesta osoitetietojesi yläpuolelta. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana toimii postinumerosi.

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja sen voi saada vain lehden tilaaja itselleen.

e-Hetkisen ääniominaisuus

e-Hetkisessä on myös ääniominaisuus; voit kuunnella päivän raamatunkohdan sekä opetuksen napauttamalla e-Hetkisessä olevaa Kuuntele-kuvaketta. Ääniominaisuus on toteutettu tekstistä puheeksi -teknologian avulla, joten se saattaa ääntää joitain Raamatussa esiintyviä nimiä väärin.

Tee e-Hetkisen pikakuvake mobiililaitteeseesi

Kun tämä nyt avoinna oleva e-Hetkisen kirjautumissivu on avattu älypuhelimesi tai tablettisi nettiselaimessa (iOS: Safari ja Android: Chrome), voit halutessasi tehdä siitä pikakuvakkeen aloitusnäyttöön seuraavasti:

    • iPhone ja iPad: Napauta ala- tai ylävalikon Jaa-kuvaketta (neliö jossa nuoli). Napauta avautuvasta valikosta ”Lisää Koti-valikkoon”. Aseta nimeksi ”e-Hetkinen” ja napauta ”Lisää”. Nyt voit avata e-Hetkisen kuten minkä tahansa sovelluksen.
    • Android: Valitse oikean yläkulman valikosta (kolme pistettä) ”Lisää aloitusnäyttöön”. Aseta nimeksi ”e-Hetkinen” ja napauta ”Lisää”. Nyt voit avata e-Hetkisen kuten minkä tahansa sovelluksen.