Unohditko salasanasi?

Jos sinulla on voimassa oleva Hetkisen tilaus, voit lukea päivätekstin myös e-Hetkisestä. Jos et ole vielä Hetkisen lukija, voit tilata Hetkisen tästä.

Kirjautumiseen tarvitset asiakastunnuksen, joka löytyy Hetkinen-lehden takakannesta osoitetietojesi yläpuolelta. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana toimii postinumerosi.

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja sen voi saada vain lehden tilaaja itselleen.

e-Hetkisen ääniominaisuus

Uutuutena e-Hetkiseen on lisätty ääniominaisuus; voit kuunnella päivän raamatunkohdan sekä opetuksen napauttamalla e-Hetkisessä olevaa Kuuntele-kuvaketta. Ääniominaisuus on toteutettu tekstistä puheeksi -teknologian avulla, joten se saattaa ääntää joitain Raamatussa esiintyviä nimiä väärin.
Joissain mobiililaitteissa ääniominaisuus ei toimi tällä hetkellä kunnolla, vaan lukeminen saattaa katketa kesken tekstin. Ääniominaisuuden taustatekniikan toimittaja selvittää ongelmaa.

Tee e-Hetkisen pikakuvake mobiililaitteeseesi

Kun tämä nyt avoinna oleva e-Hetkisen kirjautumissivu on avattu älypuhelimesi tai tablettisi nettiselaimessa (iOS: Safari ja Android: Chrome), voit halutessasi tehdä siitä pikakuvakkeen aloitusnäyttöön seuraavasti:

    • iPhone ja iPad: Napauta ala- tai ylävalikon Jaa-kuvaketta (neliö jossa nuoli). Napauta avautuvasta valikosta ”Lisää Koti-valikkoon”. Aseta nimeksi ”e-Hetkinen” ja napauta ”Lisää”. Nyt voit avata e-Hetkisen kuten minkä tahansa sovelluksen.
    • Android: Valitse oikean yläkulman valikosta (kolme pistettä) ”Lisää aloitusnäyttöön”. Aseta nimeksi ”e-Hetkinen” ja napauta ”Lisää”. Nyt voit avata e-Hetkisen kuten minkä tahansa sovelluksen.