Lahjat mahdollistavat raamattutyön

”Pidän yhtenä arvokkaimmista lahjoista elämässäni sitä, että olen saanut jo pienenä kuulla Jumalan sanaa”, kirjoitti kolmekymppinen nainen. Raamatun sana on arvolahja lapselle ja nuorelle – niin kuin myös aikuiselle!

Kunkin kristillisen sukupolven tehtävä on välittää Jumalan hyvää sanomaa eteenpäin ja auttaa kaikenikäisiä juurtumaan Raamatun sanaan,  jotta hekin voisivat saada hengellistä ravintoa uskoonsa ja elämäänsä. Tätä varten myös Raamatunlukijain Liitto (RLL) on olemassa, välineenä ja operoijana. Tehtävämme on innostaa ja tukea eri-ikäisiä kristittyjä aktiivisiksi raamatunlukijoiksi. Itse työn toteuttaminen mahdollistuu raamattutyön ystävien tuen varassa.

Kutsumme Sinua mukaan työn mahdollistajaksi. 

Keräyksen kohteena on Raamatun tuntemisen ja lukemisen edistäminen Suomessa. Varoja käytetään raamatunlukemisen ja -opetuksen tueksi tehtävien materiaalien ja ohjelmien valmistamiseen ja julkaisuun, raamatunlukemiseen ja raamattutyöhön ohjaamiseen ja rohkaisemiseen, ja työstä tiedottamiseen.

Keräämme myös varoja Viron sisarjärjestömme tekemään raamattutyöhön erityisesti lasten ja nuorten parissa. Varoilla järjestetään lapsille ja nuorille raamattuleirejä.

RLL:n rahankeräyslupa.

Lahja raamattutyölle

Voit tehdä lahjoituksen MobilePaylla, verkkokaupassamme tai perinteisenä tilisiirtona.

MobilePay

Verkkokauppa

Lahjoita verkkokaupassamme verkkopankkimaksulla, mobiilimaksulla tai kortilla:

Lahjoita

 

 

Tilisiirto

Saaja: Raamatunlukijain Liitto ry

IBAN: FI25 1579 3000 1327 72

Viitenumerot:

  • 10016 RLL:n työ kotimaassa (lasten, nuorten ja ryhmien raamattutyön tukeminen ja kehittäminen)
  • 11015 Viron Scripture Union (lasten ja nuorten raamattuleiritoiminnan tukeminen)