Ryhtyisitkö raamattulähettilääksi?

”Sinun sanasi on – valo minun tielläni” sanotaan Psalmissa 119. Sinullekin Raamattu on varmasti ollut valo monenlaisissa elämäntilanteissasi. Lähtisitkö jakamaan tuota Jumalan sanan valoa muillekin?

Raamatunlukijain Liitto etsii vapaaehtoisia raamattulähettiläitä, joille Raamatun sanoma on sydämen asia. Tehtävässä voi toimia omalla paikalla ja omilla lahjoilla, oman aikataulun mukaan. RLL tukee materiaalien, koulutuksen, vertaistuen ja yhteyden avulla.

Esimerkkejä raamattulähettilään tehtävistä:

 • Hetkisen esittely omassa seurakunnassa, järjestössä tai yhteisössä
 • Aikuisten tai nuorten raamatturyhmän vetäjä
 • Nuorten NUA- tai RaamattuStartti-ryhmien vetäjä
 • Lasten raamattukerhon vetäjä
 • RLL:n esittelypöydän pitäjä hengellisissä tilaisuuksissa tai juhlilla
 • Raamattutyöhön ja -tapahtumiin rohkaisu seurakunnassa
 • Eräpolku Raamattuun -toiminnan vetäjä (vaatii toimintamuodon koulutuksen)
 • Jokin muu tehtävä, jolla voit edistää Raamatun lukemista ja sen tuntemista!

Voimme yhdessä pohtia ja suunnitella, millainen tehtävä olisi sinulle sopiva ja miten sitä lähdettäisiin toteuttamaan. Jos olet seurakunnan tai kristillisen järjestön työntekijä, voimme miettiä, millaisissa tehtävissäsi RLL:n materiaaleista voisi olla sinulle iloa ja hyötyä.

Tukea lähettilään tehtävään

Raamattulähettiläs saa RLL:lta paitsi tehtävään liittyvää materiaalia, myös tarvittaessa ohjausta vapaaehtoistyön yhteyshenkilöltä ja vertaistukea toisilta lähettiläiltä. Saat myös ajantasaista tietoa RLL:n uusista materiaaleista. Aika ajoin sinulla on myös mahdollisuus saada koulutusta tehtäviisi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Raamatunlukijain Liittoon alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia raamattulahettilaat@rll.fi tai p. 045 3215 235 Anu Ylhäisi tai p. 045 1223 664 RLL:n toimisto, avoinna ma, ti, to klo 10-15.

Tutustu etäraamatturyhmän toimintaan

Raamatunlukijain Liiton seuraava verkossa toimiva etäraamatturyhmä (Teamsillä) aloittaa viikolla nro 37/2022. Yksi ryhmä kokoontuu maanantaisin 18.30-19.30 (5 kertaa peräkkäisinä viikkoina alkaen 12.9.2022). Muita etäryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Ryhmässä käsitellään lukuopas Hetkisen sunnuntaitekstejä ja rukoillaan yhdessä.

Tule mukaan ja tutustumaan etäraamatturyhmän toimintaan yhdessä Hetkinen oppaan kanssa. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan Anu Ylhäisille (yllä yhteystiedot).

Koko Suomi tarvitsee Sanaa. – Levitetään sitä yhdessä!

  Yhteystietoni

  Nimi:

  Lähiosoite:

  Postinumero ja -toimipaikka:

  Puhelinnumero:

  Sähköpostiosoite:

  Lisätietoja:

  Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan Raamatunlukijain Liiton rekisteriin
  Hyväksyn (Katso tästä: Rekisteri- ja tietosuojaseloste)

  Minulle saa lähettää sähköpostitse Raamatunlukijain Liiton uutiskirjeen (ilmestyy korkeintaan kerran kuussa)