Kuuntele ja katsele evankeliumeja

Koko maailmaa mullistanut sanoma Jeesuksesta on nyt kuultavana ja nähtävänä aivan uudella tavalla. ”LUMO-evankeliumit elokuvina”  seuraavat evankeliumien tapahtumia sanasta sanaan Raamatusta luettuina. Elokuvan muodossa kuunneltava ja katsottava evankeliumi on syvä ja innostava kokemus sellaisellekin, joka ei ole tottunut lukemaan Raamattua.

Kokopitkät LUMO-elokuvat

LUMO-elokuvat löytyvät kokonaisuudessaan Raamatunlukijain Liiton YouTube-kanavalta. Niihin löytyy sieltä myös lukukohtainen linkitys ja tekstityksen mahdollisuus.

LUMO-katkelmat

Neljän kokopitkän evankeliumielokuvan lisäksi kanavalla on 40 lyhyttä evankeliumikatkelmaa, joiden kautta käydään läpi Jeesuksen maanpäällinen elämä alusta loppuun.  Elokuvia ja niiden katkelmia voi näppärästi hyödyntää eri-ikäisten kanssa mm. raamattuopetuksessa ja pienryhmissä. Katkelmiin on tehty myös pienryhmäkysymyksiä, jotka löytyvät täältä. Koululaisille ja nuorille suunnatut kysymykset löytyvät LiftariPro-sivustolta.

LUMO-elokuvien YouTube-katkelmiin pääset suoraan tästä linkistä.

Lisätietoja LUMO-elokuvista

Elokuvien ohjaaja on David Batty. Jeesuksen osassa näyttelee Selva Rasalingam.  Evankeliumit lukee suomeksi Markus Bäckman.

LUMO-elokuvat on tehty Yhdysvalloissa  ja niiden levittämisestä vastaa OneHope. Raamatunlukijain Liitto on vetänyt käännösprojektia Suomessa.

Elokuvista, niiden tekijoistä ja eri käännöksistä löytyy lisätietoa englanniksi LUMO-projektin sivulta.