Kuuntele ja katsele evankeliumeja

Koko maailmaa mullistanut sanoma Jeesuksesta on nyt kuultavana ja nähtävänä aivan uudella tavalla. ”LUMO-evankeliumit elokuvina”  seuraavat evankeliumien tapahtumia sanasta sanaan Raamatusta luettuina. Elokuvan muodossa kuunneltava ja katsottava evankeliumi on syvä ja innostava kokemus sellaisellekin, joka ei ole tottunut lukemaan Raamattua.

LUMO-elokuvat löytyvät kokonaisuudessaan Raamatunlukijain Liiton YouTube-kanavalta. Niihin löytyy sieltä myös lukukohtainen linkitys ja tekstityksen mahdollisuus. Neljän kokopitkän evankeliumielokuvan lisäksi kanavalla on 40 lyhyttä evankeliumikatkelmaa, joiden kautta käydään läpi Jeesuksen maanpäällinen elämä alusta loppuun.  Elokuvia ja niiden katkelmia voi näppärästi hyödyntää eri-ikäisten kanssa mm. raamattuopetuksessa ja pienryhmissä.

LUMO-elokuvien YouTube-katkelmiin pääset suoraan tästä linkistä.

Elokuvien ohjaaja on David Batty. Jeesuksen osassa näyttelee Selva Rasalingam.  Evankeliumit lukee suomeksi Markus Bäckman.

LUMO-elokuvat on tehty Yhdysvalloissa  ja niiden levittämisestä vastaa OneHope. Raamatunlukijain Liitto on vetänyt käännösprojektia Suomessa.

Elokuvista, niiden tekijoistä ja eri käännöksistä löytyy lisätietoa englanniksi LUMO-projektin sivulta.