Hetkinen raamattu­ryhmille

Group Of Multiethnic Friends Reading Bible Together

Hetkinen voi toimia henkilökohtaisen hiljentymisen lisäksi myös pienpiirin tukena monin eri tavoin. Tässä muutamia käyttötapoja:

PyhäHetkinen

Pyhäpäivisin Hetkisessä käsitellään kirkkovuoden (lut.) tekstejä. Teksti käydään yhdessä läpi Hetkisen lukutapavinkin mukaan ja sen lisäksi hyödynnetään sunnuntaiteksteihin tehtyjä lisäkysymyksiä.

PurkuHetkinen

Hetkisen lukijat kokoontuvat tietyin väliajoin pohtimaan luettua ja jakamaan löytöjä toistensa kanssa. Tämä käyttötapa edellyttää, että kaikilla ryhmän jäsenillä on käytössään oma opas. Kokoontumisen lähtökohtana voi olla esim. kyseisen päivän teksti tai jokin laajempi yhdessä sovittu alue.

KirjaHetkinen

Tarkoituksena on tietyn Raamatun kirjan tutkiminen Hetkisen tuella, ei eteneminen päivittäisen lukuohjelman mukaan. RLL:n toimistolta voi tarvittaessa kysellä aiemmin ilmestyneitä numeroita!

Rukousaiheita Hetkisestä

Hetkisen päiväsivujen alareunasta löytyy kerran viikossa kotimainen tai kansainvälinen rukousaihe, jonka puolesta raamattupiiri voi rukoilla. Myös Hetkinen lukijoineen, kirjoittajineen ja toimittajineen on rukousaihe jo sinänsä.

Raamattu- ja rukousryhmä Yhdessä

Raamatunlukijain Liitto ja Open Doors yhdessä kutsuvat Raamatun ja rukouksen äärelle. Raamattu- ja rukousryhmä YHDESSÄ hyödyntää RLL:n lukuopas Hetkisen sunnuntaitekstejä ja siihen liittyviä keskustelukysymyksiä sekä rukoilee vainottujen kristittyjen puolesta Open Doorsilta saatujen rukousaiheiden pohjalta. Lue lisää täältä…

Hetkisen etäraamis

Hetkistä apuna käyttäen voi kokoontua myös etäraamikseen. Lue lisää täältä…

 

…tai voisiko Hetkinen palvella jollain muullakin tavalla nykyistä – tai tulevaa – ryhmääsi?