VIIKON EVÄS 20.1.2020

VIIKON EVÄS 20.1.2020

Ylösnoussut Herra, sinä käyt kanssamme maailman loppuun saakka. Minne käytkin, lapsesi seuraavat jalanjäljissäsi. Kuljet edellämme Jumalan luo, missä rakkaasi saavat aina olla kanssasi. (Johan Nordahl Brun 1786)
Lue lisää
VIIKON EVÄS 13.1.2020

VIIKON EVÄS 13.1.2020

Herra, minun Jumalani, sinua minä kiitän koko sydämestäni, iäti minä kunnioitan nimeäsi. Sinun hyvyytesi on suuri, sinä nostit minut tuonelan syvyyksistä. Kiitos Jeesus! Ps. 86:12-13
Lue lisää
VIIKON EVÄS 6.1.2020

VIIKON EVÄS 6.1.2020

Sinut ristiinnaulittiin, Jeesus. Minun vuokseni sinä annoit lävistää ja pilkata itseäsi. Miksi?
Jeesus, sinä rakastat minua, ja näytit rakkautesi ristillä. Kiitos!
Voi Jeesus, auta minua rakastamaan sinua.
Lue lisää
VIIKON EVÄS 30.12.2019

VIIKON EVÄS 30.12.2019

"Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä. Sen tähden emme pelkää, vaikka maa järkkyy, vaikka vuoret vaipuvat merten syvyyksiin. Meret pauhaavat ja kuohuvat, vuoret vapisevat Jumalan suuruuden edessä.
Kiitos, Herra!" (Ps. 46:2-4)
Lue lisää
Tilaajapalvelun Poikkeusaukioloajat

Tilaajapalvelun poikkeusaukioloajat

Raamatunlukijain Liitto toivottaa kaikille siunattua ja levollista joulua ja uutta vuotta! Tilaajapalvelumme on kiinni jouluaattona, joulupäivänä ja tapaninpäivänä sekä uudenvuodenaattona ja -päivänä, mutta poikkeuksellisesti tilaajapalvelu palvelee näillä viikoilla myös perjantaisin.
Lue lisää
VIIKON EVÄS 16.12.2019

VIIKON EVÄS 16.12.2019

Taivaallinen kuningas ja lohduttaja, totuuden Henki. Sinä olet kaikkialla, täytät maailmankaikkeuden, sinä jumaluuden lähde, elämän antaja, tule asumaan minuun, puhdista minut kaikesta pahasta ja pelasta sieluni. (Rukous tanskalaisesta virsikirjasta)
Lue lisää

Jeesuksesta kertominen läheisilleni

Kysymys: Olen tullut uskoon muutama viikko sitten. Huolenaiheeni on kuinka suuressa määrin minun tulee saattaa asia tuntemieni ihmisten tietoon. Ja ehkä tärkeämpi minulle on se, mitä minun tulee sanoa ja tehdä heidän suhteensa, että voisin saada rauhan siitä että olen saattanut ilosanomaa eteenpäin sillä tavalla kuin kristityn tulee tehdä. Tunnen suurta vastuuta. Minua ympäröi perheessä, sukulaisissa ja ystävä- ja tuttavapiirissä ihmiset, jotka ovat erillään uskonasioista. He ovat joko tieteeseen ja ihmisen omaan voimaan luottavia, tai muuten vain maallisessa elämässä kiinni. Tai ihmisiä jotka kenties ajattelevat että riittää että heillä on omanlainen yhteys Jumalaan.
Lue lisää

Kehottaako Luuk. 18:29 avioeroon?

Kysymys: Luuk. 18:29. Miten tämä Raamatun kohta tulisi tulkita? Eikö avioliiton olisi tarkoitus kestää koko ihmisen elämän iän? Tässä jakeessa Jeesus kuitenkin sanoo että joka luopuu kodistaan, vaimostaan, veljistään, vanhemmistaan tai lapsistaan Jumalan valtakunnan tähden, niin hän saa jo tässä ajassa moninkertaisesti takaisin, ja tulevassa maailmassa ikuisen elämän.
Lue lisää