Webinaari: LiftariPro – Raamattu Käyttöön Nuorisotyössä

Webinaari: LiftariPro – Raamattu käyttöön nuorisotyössä

Tervetuloa LiftariPro.fi materiaalipankin esittelywebinaariin! Voit osallistua ma 15.1.2024 klo 18-19 tai ti 16.1.2024 klo 13-14.

Webinaari on tarkoitettu työntekijöille, vapaaehtoisille ja asiasta kiinnostuneille. Esittelyosuuden jälkeen voi jäädä keskustelemaan itseään kiinnostavista materiaaleista. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.
Lue lisää
”Meille Lukemaan Raamattua?”

”Meille lukemaan Raamattua?”

”Olisiko teitä kiinnostanut tulla meille lukemaan Raamattua joskus, kun teille sopii? Meillä olisi monta kuuntelijaa, joita kiinnostaisi.” Näin kysyttiin eräästä asumispalveluyksiköstä jokunen viikko sitten ollen yhteydessä Raamatunlukijain Liittoon. – No toki kiinnostaa! Toki haluamme auttaa asiassa!
Lue lisää

Toinen Mooseksen kirja

Toinen Mooseksen kirja tunnetaan monissa kielissä latinalaisperäisellä nimellä Exodus. Se merkitsee ”lähtöä”. Nimi on kuvaava, sillä kirjan keskeisin aihe on israelilaisten lähtö Egyptistä (luvut 1–15). Toinen tärkeä teema on liitto, jonka Jumala teki israelilaisten kanssa Siinainvuorella Mooseksen välityksellä ja johon…

Lue lisää
IHMEELLINEN SUUNNITELMA

IHMEELLINEN SUUNNITELMA

Ihmeellinen suunnitelma -lehti on noin 4-8-vuotiaille suunnattu 36-sivuinen lehtinen, joka sisältää upeasti kuvitettuja Raamatun kertomuksia ja niihin liittyviä tehtäviä. Se kertoo myös ilmaisesta ja supersuositusta Lasten Raamattusovelluksesta. Lehteä on saatavilla Raamatunlukijain Liiton toimistolta ilmaiseksi lapsille jaettavaksi.
Lue lisää