”Meille Lukemaan Raamattua?”

”Meille lukemaan Raamattua?”

”Olisiko teitä kiinnostanut tulla meille lukemaan Raamattua joskus, kun teille sopii? Meillä olisi monta kuuntelijaa, joita kiinnostaisi.” Näin kysyttiin eräästä asumispalveluyksiköstä jokunen viikko sitten ollen yhteydessä Raamatunlukijain Liittoon. – No toki kiinnostaa! Toki haluamme auttaa asiassa!
Lue lisää

Toinen Mooseksen kirja

Toinen Mooseksen kirja tunnetaan monissa kielissä latinalaisperäisellä nimellä Exodus. Se merkitsee ”lähtöä”. Nimi on kuvaava, sillä kirjan keskeisin aihe on israelilaisten lähtö Egyptistä (luvut 1–15). Toinen tärkeä teema on liitto, jonka Jumala teki israelilaisten kanssa Siinainvuorella Mooseksen välityksellä ja johon…

Lue lisää
IHMEELLINEN SUUNNITELMA

IHMEELLINEN SUUNNITELMA

Ihmeellinen suunnitelma -lehti on noin 4-8-vuotiaille suunnattu 36-sivuinen lehtinen, joka sisältää upeasti kuvitettuja Raamatun kertomuksia ja niihin liittyviä tehtäviä. Se kertoo myös ilmaisesta ja supersuositusta Lasten Raamattusovelluksesta. Lehteä on saatavilla Raamatunlukijain Liiton toimistolta ilmaiseksi lapsille jaettavaksi.
Lue lisää

Jesajan kirja

Profeetta Jesaja aloitti toimintansa Juudassa kuningas Ussian kuolinvuonna 740 eKr. Luvussa 6 Jesaja kertoo, miten hän kohtasi näyssä Pyhän Jumalan ja sai kutsun profeetan tehtävään. Todennäköisesti tuon kokemuksen seurauksena Jesaja käyttää Jumalasta puhuessaan sanontaa ”Israelin Pyhä” yli 20 kertaa, kun…

Lue lisää

Onko Jumala luonnut kaikki ihmiset erikseen omaksi kuvakseen?

Kysymys: Onko Jumala luonnut kaikki ihmiset erikseen omaksi kuvakseen? Aatamilla ja Evalla ei ollut isää tai äitiä. Heidät luotiin mullasta ja kylkiluusta. Heidät Jumala loi selvästi omaksi kuvakseen. Sen jälkeen tuli syntiinlankeemus ja ihmisen suvullinen lisääntyminen. Voimmeko edelleen sanoa aidosti, että olemme Jumalan kuvia, vaikka teemme syntiä ja olemme syntyneet langenneista vanhemmista?
Lue lisää