LAPSI-, VARHAISNUORISO- JA PYHÄKOULUTYÖN KOULUTUS 5.-6.10.2024

LAPSI-, VARHAISNUORISO- JA PYHÄKOULUTYÖN KOULUTUS 5.-6.10.2024

Karkun evankelisella opistolla järjestetään Lapsi- varhaisnuoriso- ja pyhäkoulutyön kurssiviikonlopun 5.-6.10.2024.

Kurssi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventyä lasten ja varhaisnuorten raamattuopetukseen. Kurssilla pohditaan, miten Jeesus kohtasi ihmisiä ja miten me voisimme soveltaa hänen esimerkkiään lapsia kohdatessamme sekä miten kohdata erilaisia lapsia haastavissakin tilanteissa ja miten pitää yllä mielenkiintoa.
Lue lisää
Tilauspalvelu Kesälomilla

Tilauspalvelu kesälomilla

Aika on tehdä työtä ja aika levätä. Niinpä myös RLL:n työntekijät ovat kesälaitumilla ja tilauspalvelumme on suljettuna 15.-28.7.2024.

Palvelemme jälleen 29.7. alkavalla viikolla normaalisti ma, ti ja to klo 10-15 p. 045 1223 664 sekä sähköpostitse tilaukset@rll.fi.

Siunattuja kesäpäiviä!


Lue lisää
Hetkinen – Kesälläkin Raamatun äärellä

Hetkinen – kesälläkin Raamatun äärellä

Mitä viedä kesätuliaisiksi? Sopisiko sellainen, joka kesän helteiden lisäksi kestää syksyn myrskyissä ja tulevankin talven tuiskuissa? - Sellainen on Hetkinen Raamatun lukemiseen. Raamatunlukulehti, jonka kanssa on hyvä pysähtyä Jumalan sanan ääreen ihan joka päivä, joko lukien tai kuunnellen.
Lue lisää
Kuinka Käyttää Hetkistä Raamatturyhmissä?

Kuinka käyttää Hetkistä raamatturyhmissä?

Raamattua ei tarvitse aina lukea yksin. Sitä on hienoa voida tehdä myös yhdessä toisten kanssa rukoillen ja keskustellen - vaikkapa etänä netin välityksellä. Tule tutustumaan ja testaamaan etätapaamisessa ke 24.4. klo 18-19.30, kuinka raamatunlukuopas Hetkistä voi käyttää raamatturyhmissä.
Lue lisää
”Siinä On Rakkaus…”

”Siinä on rakkaus…”

"Siinä on rakkaus – ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi." (1. Joh. 4:10)

Hiljaisella viikolla pysähdymme ihmettelemään Jumalan rakkautta koko ihmiskuntaa kohtaan. Pitkäperjantai ja Jeesuksen ristinkuolema asettavat meidät kaikki samalle viivalle: syntisiksi ja sovitetuiksi. Pääsiäisen ihmeellinen uutinen Jeesuksen ylösnousemuksesta on ilosanoma koko maailmalle. Jeesus elää, tänäänkin!

Pääsiäisen sanomaan voi tutustua myös erilaisten RLL:n materiaalien kautta.
Lue lisää
Kristillinen Tuokio -materiaali Aktivoi Raamattuhetkien Osallistujia

Kristillinen tuokio -materiaali aktivoi raamattuhetkien osallistujia

Hoivakotien raamatunlukijoiden avuksi on Raamatunlukijain Liiton nettisivuilla julkaistu uusi materiaalipaketti ”Kristillinen tuokio”. Sen kehittäjä, Turun ammattikorkeakoulussa sosionomiksi opiskeleva Teija Väinölä kiinnitti opintojensa harjoittelun yhteydessä huomiota hoivakodin muistisairaiden asukkaiden apaattisuuteen ja alkoi miettiä, miten saisi heitä aktivoitua.
Lue lisää
Rakastu Raamattuun

Rakastu Raamattuun

Ensi sunnuntaina 21.1. vietetään ensimmäistä kertaa Rakastu Raamattuun -päivää Kristittyjen ykseyden rukousviikon yhteydessä. Tarkoituksena on rohkaista ihmisiä ja seurakuntia tästedes vuosittain joka tammikuu Raamatun aktiivisempaan lukemiseen.

“Idean saimme Ruotsin Pipliaseuralta. Ruotsissa Raamattupäivää (Bibelns dag) on vietetty jo pitkään”, sanoo Suomen ekumeenisen neuvoston pääsihteeri Mayvor Wärn-Rancken.
Lue lisää