Ota Päivästäsi Hetkinen

Hetki päivästä

Olisiko Sinun päivässäsi hetki aikaa Raamatun lukemiseen?

Vuoden vaihteessa moni miettii uudenvuodenlupauksia – ja sitä, kuinka vähän näitä lupauksia tuleekaan lopulta toteutettua… Siksi en kysy Sinua tekemään suuria uudenvuodenlupauksia – mutta kylläkin haastan suuntaamaan omaa toimintaa ja elämää.

Oman elämäni parhaita päätöksiä on ollut avata Raamattu: Lukea sitä rukoillen ja etsiä sieltä säännöllisesti elämään sekä työhön suuntaa ja neuvoja. Anoa Raamatun sanan lupausten äärellä lohdutusta ja armoa tähän rikkinäiseen ihmiselämään. Etsiä kaikkivaltiaan ja pyhän Jumalan yli ihmisen ymmärryksen käyvää viisautta. Ja kohdata sanan kautta oma Vapahtaja. Päivittäin, jos vain mahdollista. Tuo hetki Raamatun sanan kanssa kantaa kunkin päivän haasteissa ja antaa paljon enemmän, syvemmin ja rikkaammin kuin mitä se ottaa.

Siksi haastan ja rohkaisen uuteen vuoteen: Ota päivästäsi hetki Raamatun lukemiseen. En usko, että tulet pettymään sen seurauksista!

Siunattuja ja rikkaita hetkiä Raamattua lukien!

Kirjoittaja