IS Ukr

Supersuosittu lasten raamattusovellus löytyy myös ukrainaksi

Lasten interaktiivinen lasten raamattusovellus palvelee nykyisin yli 60 kielellä! Se on myös ukrainaksi. Saimme Raamatunlukijain Liittoon erän ukrainankielistä Ihmeellinen suunnitelma -lehteä, jossa on 8 Raamatun kertomusta sekä tietoa tuosta supersuositusta lasten raamattusovelluksesta. Lehteä saa nyt meiltä pelkillä postituskuluilla!

Lasten raamattusovellusta käytetään ympäri maailmaa. Suomessakin se on saanut varsin suuren suosion, onhan se todella laadukkaasti tehty. Se soveltuu noin 4-8 vuotiaille, mutta hieman vanhemmatkin ovat siihen tykästyneet – myös lasten vanhemmat.

Sovellus on täysin ilmainen ja sen voi ladata mobiililaitteille joko sovelluskaupoista tai osoitteesta www.bible.com/fi/kids. 

Kenelle lapselle voisit tarjota tämän ihanan ja ilmaisen lahjan – kielestä riippumatta? Ja jos sinulla on kontakteja ukrainankielisiin lapsiin Suomessa, niin tilaa tästä ilmaiseksi ukrainankielisiä Ihmeellinen suunnitelma -lehtisiä jaettavaksi.