LiftariPro

LiftariPro – uusi raamattutyön materiaalisivusto

Uusi ja laaja raamattutyön sivusto LiftariPro.fi on julkaistu nuorisotyön iloksi! LiftariPro on monipuoliseen Raamatun käyttöön ohjaava nettimateriaalipankki. Sieltä löytyy ideoita opetukseen, havainnollistamiseen, peleihin, askarteluun, hartauksiin ja keskusteluun. Kaikki materiaalit liittyvät Raamattuun tai johonkin raamatunkohtaan ja niitä voi hyödyntää eri-ikäisten nuorten kanssa.

LiftariPro antaa välineitä innostavaan Raamatun käsittelyyn

Raamatunlukijain Liiton tuottama uunituore materiaalisivusto LiftariPro – Raamattu käyttöön  nuorisotyössä tarjoaa paljon ideoita ja valmista materiaalia Raamatun opettamiseen. Sivusto on suunnattu eri-ikäisten nuorten kanssa toimiville. Sieltä löytyy niin kouluikäisille,  rippikouluun, nuorisotyöhön kuin nuorille aikuisillekin monenlaista ideaa – joko käytettäväksi sellaisenaan tai tilanteeseen soveltaen ja jalostellen.

Laajaan sivustoon on tehty myös erilaisia hakumominaisuuksia, jotta käyttäjä voisi ketterästi löytää kaipaamaansa ja nopeankin tarpeen tullen löytää sopivaa materiaalia.

Tehty käytettäväksi

Raamattu ei kulu käytössä, vaan mitä enemmän sitä luemme ja käytämme, sitä enemmän se meille – ja samalla lähellämme oleville – antaa. Raamatun opettaminen tai sen lukemiseen ohjaaminen voi tuntua haastavalle, mutta se antoisa tehtävä. Mikään ei ravitse nuoren ja aikuisenkin hengellistä elämää niin kuin Jumalan sana. Siksi Raamattua kannattaa pitää runsaasti esillä ja nauttia itsekin siitä, mitä sitä lukiessa tai sen pohjalta toimiessa voi erilaisten ryhmien kanssa oppia.

Toivomme, että nämä LiftariPron ideat ja materiaalit kuluisivat vaikka ihan puhki. Siksi ne ja koko sivusto on tehty. – Me teemme niitä sitten mielellämme lisää 🙂 Ajatus onkin, että tälle sivustolle tulee jatkossa lisää materiaalia.

Iso ja lämmin kiitos!

Iloitsemme Raamatunlukijain Liitossa siitä, että olemme saaneet tehdä tätä sivustoa yhdessä mainioiden nuorisotyöntekijöiden kanssa. Kiitos heille suuresta avusta! Kiitämme myös kaikkia RLL:n työn ystäviä, jotka lahjoillaan tukevat raamattutyötä. Kiitos myös seurakunnissa kerättävistä kolehdeista. Nämä kaikki lahjat ovat mahdollistaneet tämän sivuston tekemisen ja siksi se on käyttäjilleen ilmainen. Lämmin kiitos kaikille tuesta!

Antoisia hetkiä Raamatun äärellä kaiken ikäisille!

 

ps. Ja tästä työ jatkuu. Jos tahdot tukea  LiftariPro-hanketta ja muutakin raamattutyötä RLL:ssa, voit tehdä sen tästä linkistä löytyvillä tiedoilla.

Kirjoittaja