Pojat Ja Sovellus

Ilmainen Lasten Raamattusovellus – myös kouluihin ja kerhoihin!

Uusi lukuvuosi on alkanut kouluissa ja pian käynnistyvät myös seurakuntien lasten ja varhaisnuorten kerhot. Nyt alaluokkalaisten uskontotunneille ja seurakunnan lasten ja varkkareiden kerhoissa voi ottaa iloksi uudenlaisen interaktiivisen mobiililastenraamatun! Ja ihan ilmaiseksi.

Lataa Lasten Raamattusovellus

Alkukesästä julkaistiin suomeksi uudenlainen, interaktiivinen mobiililastenraamattu, Lasten Raamattusovellus. Siinä on 40 animoitua Raamatun kertomusta, joita voi joko lukea itse tai kuunnella. Kertomuksiin liittyy myös pelejä ja tehtäviä.

Lasten Raamattusovellusta voi hyödyntää myös koulun alaluokkien uskonnontunneilla sekä seurakuntien kerhoissa. Ja siitä kannattaa kertoa lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotta he voivat ladata sen myös itselleen. Raamatunkertomusten tutkiminen koulun tabletilta tai ikiomalta kännykältä on lapselle varmasti antoisa kokemus!

Lasten Raamattusovelluksen voi ladata Android tai iOS -mobiililaitteelle ilmaiseksi osoitteesta bible.com/lapset tai sovelluskaupoista (App Store tai Google Play).

Sovellus on suunnattu noin 4-8 -vuotiaille. Se on yhdysvaltalaisten OneHope ja YouVersion -järjestöjen valmistama. Suomenkielisestä käännöksestä vastaa Raamatunlukijain Liitto.

Kurkkaa tästä sovelluksen esittelyvideo:

 

Ps. Jos lapsen äidinkieli on joku muu kuin suomi tai haluat tarjota hänelle kielikylpyä Raamatun kertomuksien kanssa, niin kurkkaapa sovelluksesta sen kaikki muut kielimahdollisuudet. Sovellus on myös ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi, farsiksi, kiinaksi jne…

Kirjoittaja