Sixteen Miles Out ScvYtpYzgFI Unsplash

Kaksi tai Kolme – Avoin Raamattu- ja rukoushetki Zoomissa 30.8. ja 21.11.

Tahtoisitko raamattupiiriin? Tai koetko, että tarvitset rohkaisua nykyisessä raamattupiirissäsi?

Pienryhmät, jotka kokoontuvat Raamatun ja rukouksen äärelle, ovat arvokkaita kohtaamisen ja yhteyden paikkoja. Jakaminen Raamatun tekstien pohjalta ja yhteinen rukous luovat yhteyttä ja rohkaisevat ja kantavat. Ja mikä tärkeintä, myös itse Jeesus on luvannut olla niissä hetkissä mukana! Sanoihan hän: ”Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään”, Matt. 18:20.

Joskus on kuitenkin vaikea löytää itselleen sopivaa Raamattu- ja rukousryhmää. Joskus taasen omassa ryhmässä on asioita, joita haluaisi jakaa rukousaiheiksi ryhmän ulkopuolisten kanssa. Joskus vain kaipaisi uusia ideoita, materiaaleja ja tapoja, miten olla yhdessä toisten kanssa Raamatun äärellä.

SEAn Raamattuverkosto SuoRa haluaakin tarjota syksyn aikana ke 30.8. ja ti 21.11.2023 kaksi ZOOM-etäkohtaamista, joissa tuodaan esille erilaisia vaihtoehtoja raamattu- ja rukousryhmien käyttöön. Samalla voit kokeilla, kuinka etäyhteyksienkin avulla voi kokoontua Raamatun ja rukouksen äärelle.

Tervetuloa avoimeen “Kaksi tai kolme” -Raamattu- ja rukoushetkeen Zoomissa.  Kohtaamisten isäntänä toimii rovasti Jukka Jämsén ja ne järjestää SEA:n Raamattuverkosto SuoRa. Mukana on myös Raamatunlukijain Liiton pääsihteeri Kirsi Smeds.

KAKSI TAI KOLME -Zoom kohtaamiset

Ke 30.8.2023 klo 17.30–19
ZOOM-linkki

Ti 21.11.2023 klo 17.30–19
ZOOM-linkki