Saara Kinnunen 4(1)

Kinnusen Saara suosittaa Raamattumaratonia

Raamattumaraton on aikuisten ja lasten yhteinen raamattulukuohjelma. Sen avulla lasten ja aikuisten yhteisistä hartaus- ja raamatunlukuhetkistä voi muodostua mahtavia seikkailuja ja tärkeitä keskusteluja. Nyt Raamattumaratonin lukuohjelmia on kätevää käyttää myös mobiililaitteilla! Olisiko nyt aika startata lasten kanssa yhteiselle raamatunlukuetapille? Sosiaalipsykologi Saara Kinnunenkin käyttää sitä lastenlastensa kanssa ja suosittaa. Lue alta lisää!

”Tehdään vielä Raamattumaratonia”, pyytää lapsenlapseni. En raaski rajoittaa lapsen raamatunlukuinnostusta. Lapsen innon motiivi voi kylläkin olla eteneminen Raamattumaratonin pisteissä ja saada nopeammin välipalkinto. Mutta mikäs siinä, olemme kuitenkin yhdessä Raamatun äärellä, kertoo sosiaalipsykologi Saara Kinnunen, kahdentoista lapsen mummi.

Saaralla on kokemus, että Raamattumaraton koukuttaa mukavalla tavalla sekä lasta että aikuista. Tekstiin liittyvä kysymys opettaa pohtimaan luettua yhdessä ja tehtävä saa usein nauramaan. Ja Raamatun äärellä voi olla myös hauskaa.

Raamattumaraton on lapsiperheiden oma raamatunlukuohjelma. Se on matka, jolla aikuiset ja lapset tutustuvat yhdessä Raamattuun. Nopeudessa ja taidoissa ei tällä maratonilla kilpailla; pienimmätkin pysyvät vauhdissa mukana. Lukuohjelmia löytyy sekä kirkkoraamattuun että viiteen erilaiseen lastenraamattuun.

Raamattumaraton.fi -sivusto ja sen lukuohjelmat toimivat nyt kätevästi myös mobiililaitteilla. Raamattumaratoniin liittyvää karttaa on mahdollista tilata Raamatunlukijain Liitosta vaikkapa Raamattumaratonin sivujen kautta.

Raamattumaraton avaa Raamatun kokonaisuuden ja sen syvimmän sanoman. Koko perheelle sopivan materiaalin avulla pidetyt säännölliset raamatunlukuhetket voivat muodostua unohtumattomaksi seikkailuksi. Päämääränä on yhdessä kasvaminen ja Raamatun sanaan juurtuminen.

Kirjoittaja