Yhdessä

Nyt sitä saa! Nimittäin Liftari – Sanasta laiffii -lehteä

Nyt voi Liftari - Sanasta laiffii -lehteä tilata nuorille. Se on yksittäinen raamatunlukujulkaisu, jonka voi antaa rippilahjaksi vaikkapa monesti toivotun rahakuoren kaverina tai muuten vaan rohkaista nuorta avaamaan Raamattu ja haastaa häntä pohtimaan sitä, kuka Jeesus oikein oli - ja mitä hänellä on tekemistä tuon nuoren omassa elämässä! Lue alta lisää ja vinkkaa myös kaverille ja seurakuntaasi.

Sanasta elämää nuorille

Liftari – Sanasta laiffii on uudenlainen raamattujulkaisu rippikoulu- ja isosikäiselle. Se on yksittäinen lehti, jota voi käyttää niin rippikoulussa ja isoskoulutuksessa kuin myös antaa rippilahjaksi, isoselle jne. Lehti soveltuu myös nuorelle, joka ei paljoa Raamatusta tiedä.

”Liftari – Sanasta laiffii” haastaa nuorta tutustumaan pariinkymmeneen Raamatun tekstiin Jeesuksesta, hänen opetuksiinsa ja tekoihinsa sekä pääsiäisen sanomaan. Lehdessä etsitään vastausta siihen, kuka Jeesus oikeasti oli ja mitä hän teki ja miksi – ja mitä tekemistä Jeesuksella on meidän kanssamme. Se sisältää myös yleisimmin rippikouluissa käyteyt ulkoläksyt.

Eri teemoja käsitellään raamatunkohtien, pienten opetustekstien, kysymysten ja tehtävien sekä monipuolisen kuvituksen avulla. Nuorelle tarjotaan myös erilaisia vinkkejä ja tekstikohtia lukea lisää Raamattua.

Kun nuori käy matkaa Jeesuksen elämän ja opetuksien maailmaan, hän saattaa yllättyä siitä, millaisia yhtymäkohtia Jeesuksen ja hänen elämänsä välillä löytyy. Haasta ja rohkaise häntä siihen ja tilaa Liftari – Sanasta laiffii -lehteä tästä linkistä.

Kirjoittaja