Ihmeellinen Suunnitelma

Ihmeellinen suunnitelma -lehtiä lapsille jaettavaksi

Tahtoisitko antaa lapselle jotain, mikä kertoo Jumalan suuresta pelastussuunnitelmasta? Yksi tapa on antaa lapsen käyttöön mobiililaitteilla toimiva Lasten Raamattusovellus. Voit myös jakaa sovellukseen liittyvää Ihmeellinen suunnitelma -lehteä. Lehtinipusta maksat vain pelkät postituskulut.

Lasten Raamattusovellus

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva lastenraamattu. Siinä on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen. Raamatunkertomusten tutkiminen omalta kännykältä on jo innoittanut monia lapsia ja aikuisia!

Sovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille ja se toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen saa ladattua ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa bible.com/lapset. Lue lisää sovelluksesta täältä.

Ihmeellinen suunnitelma -lehti

Lasten Raamattusovelluksesta on tehty myös Ihmeellinen suunnitelma -lehti.  Siihen on valittu sovelluksesta kahdeksan Raamatun kertomusta. Näiden kertomusten, tiiviiden opetustekstien ja lisänä olevien pienten tehtävien kautta lapsi saa käsityksen Raamatun kokonaissanomasta.

Olisiko sinulla lähipiirissäsi lapsia, joille tahtoisit antaa raamattulehden? Sen avulla voi kertoa Jumalan suuresta pelastussuunnitelmasta sekä myös sovelluksesta, jonka avulla lapsi voi oppia lisää Raamatusta.

Ihmeellinen suunnitelma -lehteä voi tilata nippuina (min 10 kpl). Lehti on ilmainen, mutta tilaaja sitoutuu tilaamansa erän postituskustannuksiin sekä jakamaan lehdet lapsille.

Lehtiä voi tilata nipuissa tilauslomakkeella tai tilaajapalvelustamme tilaukset(at)rll.fi  p. 045 1223 664 (ma, ti, to klo 10-15).