RadioHetkinen 20210123 Blogi

RLL:n ohjelmasarja Radio Patmoksella lauantaisin klo 8.45 (su klo 20.20)

Hetkinen-ohjelmasarjassa tutustutaan Raamatun kirjoihin ja Hetkisen kirjoittajiin. La 23.1. (toinen lähetys su 24.1.) ja la 30.1. (toinen lähetys su 31.1.) jaksoissa haastateltavana on Teppo Lehtomäki One Way Missionista.

Teppo sai rakkauden Raamattua kohtaan tultuaan uskoon hengellisen elokuvan kautta. Sen jälkeen hän on lukenut sitä päivittäin ja toiminut monenlaisissa hengellisissä tehtävissä miksaajasta pastoriksi. Jeesuksen esimerkin mukaan Teppo korostaa rukouksen ja hengelliseen tehtävään kutsumisen läheistä yhteyttä.

Teppo selitti Hetkiseen Luukkaan evankeliumin kuudetta lukua, jonka sisältö on hyvin monipuolinen. Siinä kerrotut Jeesuksen opetukset kuvastavat Tepon mielestä Jeesuksen esimerkillistä opetustapaa yleensäkin: hän puhui aina suoraan läsnä olevalle yleisölle ja opetus oli johdonmukaista. Jeesuksen opetuksiin piti ottaa kantaa ja ne ohjasivat konkreettiseen toimintaan.

Radio Patmosta voi kuunnella netissä www.patmos.fi/radio-patmos ja seuraavilta taajuuksilta www.patmos.fi/radio-patmos/taajuudet. Ohjelmia voi kuunnella myös jälkikäteen yleisimmissä Podcast-palveluissa sekä osoitteessa anchor.fm/hetkinen.

Ohjelmasarjan toimittaja on Anu Vuola ja sen tuottaa Raamatunlukijain Liitto.

Kirjoittaja