Joel Muniz B8qIaoeKcfU Unsplash

Kaipaatko raamatturyhmää?

Kaipaatko raamatturyhmää, johon voisit osallistua kotoa käsin? Raamatunlukijain Liitto aloittaa maaliskuussa paastonajan alkaessa uusia etäraamatturyhmiä, johon voi nyt ilmoittautua mukaan. Lue alta lisää ja ilmoittaudu osallistujaksi!

Maaliskuussa 2022 alkavat Raamatunlukijain Liiton paastonajan etäraamatturyhmät ovat muodoltaan ns. Yhdessä-ryhmiä. Yhdessä-ryhmissä luetaan raamatunlukuopas Hetkisen sunnuntaitekstejä ja keskustellaan niistä sekä rukoillaan vainottujen kristittyjen puolesta. Kaikki Raamatusta ja rukouksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Etäraamatturyhmät kokoontuvat Teams-alustalla, eli osallistujat tarvitsevat toimivan nettiyhteyden ja laitteeseen liitetyn mikrofonin ja kameran. Kokoontumiseen liitytään linkistä, joka lähetetään osallistujan sähköpostiin.

RLL:n työntekijä vetää viisi peräkkäistä kokoontumiskertaa, ja ryhmä mahdollisesti jatkaa sen jälkeen vapaaehtoisen vetämänä.

Uusia etäraamatturyhmiä

Maaliskuussa 2022 aloittavia Yhdessä-raamatturyhmiä, joissa vetäjänä toimii RLL:n työntekijä viiden kokoontumiskerran ajan:

 1. Maanantaisin klo 17.30–18.30, 7.3.–4.4.2022
 2. Maanantaisin klo 19.00–20.00, 7.3.–4.4.2022

Ps. Mikäli edellä mainitut ajankohdat eivät sovi sinulle, voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua etäraamatturyhmätoimintaan, niin selvittelemme jo olemassa oleviin ryhmiin osallistumista.

ILMOITTAUDU OSALLISTUJAKSI

Ilmoittaudu osallistujaksi Yhdessä-etäraamatturyhmään

  Nimi:

  Sähköpostiosoite:

  Puhelinnumero:

  Olen kiinnostunut ryhmästä, joka kokoontuu

  ma klo 17.30-18.30ma klo 19.00-20.00jokin muu aika

  Jos valitsit "jokin muu aika", kirjoita sinulle sopivat ajat alla olevaan kenttään.

  Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan Raamatunlukijain Liiton rekisteriin

  Hyväksyn (Katso tästä: Rekisteri- ja tietosuojaseloste)

  Minulle saa lähettää sähköpostitse Raamatunlukijain Liiton uutiskirjeen (ilmestyy korkeintaan kerran kuussa)