Maapallo

Rukousviikko kutsuu

Scripture Union -liike pitää 24/7 rukousviikkoa vuosittain marraskuussa. Tänä vuonna SU-liikkeen kansainvälinen rukousviikko alkaa maanantaina ja on 7.-11.11.2016 Tule mukaan maailmanlaajuiseen rukouksen aaltoon!

Rukousaalto vierii ympärivuorokautisesti viikon aikana kaikkien mantereiden yli.

Rukoilemme raamattutyön, sen johtajien, työntekijöiden ja vastuunkantajien puolesta. Ennen kaikkea rukoilemme lasten, nuorten ja perheiden sekä aikuisten puolesta, että Jumalan sana saisi koskettaa hyvinkin erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa eläviä ihmisiä. Rukoilemme, että usko Vapahtajaamme Jeesukseen voisi syntyä ja kasvaa.  Rukoilemme, että Raamatun sana tulisi eläväksi ja rakkaaksi sekä sen lukeminen rukoillen osaksi arkista elämäämme tuottaen hyvää hedelmää myös ympäristöömme.

Osallistu Sinäkin kanssamme yhteiseen rukoukseen!

Kirjoittaja