Latauspaikka 6

VIIKON EVÄS 18.11.2019

Jeesus, sinä olet todellinen rakkaus. Anna minulle tänään ymmärrystä nähdä, mitä se tarkoittaa.

Joh. 18:1-9

1Tämän sanottuaan Jeesus lähti opetuslapsineen Kidroninpuron toiselle puolen. Siellä oli puutarha, ja Jeesus ja opetuslapset menivät sinne. 2Myös Juudas, hänen kavaltajansa, tunsi paikan, koska Jeesus oli monesti ollut siellä opetuslastensa kanssa. 3Niinpä Juudas otti mukaansa sotilasosaston sekä ylipapeilta ja fariseuksilta saamiaan miehiä, ja he menivät puutarhaan lyhdyt, soihdut ja aseet käsissään.

4Jeesus tiesi kaiken, mikä häntä odotti. Hän meni miehiä vastaan ja kysyi: »Ketä te etsitte?» 5»Jeesusta, sitä nasaretilaista», vastasivat miehet. Jeesus sanoi: »Minä se olen.»

Miesten joukossa oli myös Juudas, Jeesuksen kavaltaja. 6Kun Jeesus sanoi: »Minä se olen», he kaikki perääntyivät ja kaatuivat maahan. 7Jeesus kysyi uudelleen: »Ketä te etsitte?» He vastasivat: »Jeesus Nasaretilaista.» 8Jeesus sanoi heille: »Johan minä sanoin, että se olen minä. Jos te minua etsitte, antakaa näiden toisten mennä.» 9Näin kävivät toteen hänen omat sanansa: »Niistä, jotka olet haltuuni uskonut, en ole antanut yhdenkään joutua hukkaan.»

Hän tiesi, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Hän tiesi, kuinka häntä tultaisiin pieksemään ja pilkkaamaan. Siitä huolimatta hän astui esiin ja sanoi: ”Minä se olen”. Tämä on todellista rakkautta!

Katso Jeesukseen. Katso hänen voimaansa, hänen jalojen sanojensa mahtiin. Kätkeydy hänen taakseen ja huomaa, miten olet turvassa.

Rukous

Jeesus, siunaa ja varjele minua. Auta minua ymmärtämään, että kanssasi olen turvassa, että sinä olet voimani ja pelastukseni. Jeesus, kiitos!