Latauspaikka 6

VIIKON EVÄS 11.11.2019

Jumala, anna minun nähdä tänään väläys kirkkaudestasi.

Joh. 17:24-26

24»Isä, minä tahdon, että ne, jotka olet minulle antanut, olisivat kanssani siellä missä minä olen. Siellä he näkevät minun kirkkauteni, jonka sinä olet antanut minulle, koska olet rakastanut minua jo ennen maailman luomista. 25Vanhurskas Isä, maailma ei ole sinua tuntenut, mutta minä tunnen, ja nämä, jotka ovat tässä, ovat tulleet tietämään, että sinä olet lähettänyt minut. 26Minä olen opettanut heidät tuntemaan sinun nimesi ja opetan yhä, jotta heissä pysyisi sama rakkaus, jota sinä olet minulle osoittanut, ja jotta minä näin pysyisin heissä.»

Me ihmiset emme voi itse tulla Jumalan luo. Uskovat ovat Jumalan lahja Jeesukselle. Pelastus ei ole lähtöisin ihmisistä. Meidät luotiin Jumalan yhteyteen, ja Jumala haluaa palauttaa tämän yhteyden, joka rikkoutui syntiinlankeemuksessa. Lopulta uskovien kaipuu täyttyy ja näemme herran kirkkauden. Tässä elämässä näemme siitä vain pieniä välähdyksiä esimerkiksi Hänen luomistyönsä kauneudessa.

Miten paljon Jumalan rakkaudesta näkyy sinun elämässäsi?

Rukous

Isäni, anna rakkautesi näkyä elämässäni. Auta minua huomaamaan ja arvostamaan niitä välähdyksiä kirkkaudestasi, joita armossasi sallit minun nähdä.