Pixabay Syren 3423889 1920

VIIKON EVÄS 3.6.2019

Pyydä, että pystyisit rauhoittumaan kaikista huomiotasi vievistä asioista. Kirjoita paperille, mitä sinun pitäisi muistaa, ja mikä täyttää ajatuksesi. Pyydä viisautta, että ymmärtäisit, mitä Jeesus haluaa sanoa sinulle tänään.

Joh. 14:12-14

12»Totisesti, totisesti: joka uskoo minuun, on tekevä sellaisia tekoja kuin minä teen, ja vielä suurempiakin. Minä menen Isän luo, 13ja mitä ikinä te pyydätte minun nimessäni, sen minä teen, jotta Isän kirkkaus tulisi julki Pojassa. 14Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen.

Päivän tekstissä Jeesus antaa meille suuria lupauksia. Tämä teksti saatetaan ymmärtää väärin, niin että Jeesus muuttuu lahjakaupaksi, josta saa mitä vain. Meiltä unohtuu helposti, että meidän pitäisi rukoilla Jeesuksen nimessä, sen mukaisesti, mikä tuo kunniaa Jumalalle. Saamme rukoilla jatkuvasti, mutta sen sijaan että keskittyisimme vain omiin asioihimme ja tarpeisiimme, Jeesus toivoo, että hän voisi käyttää meitä tuomaan hänen valtakuntaansa maan päälle. Hän toivoo, että rukoilisimme myös toisten ihmisten puolesta, jotta he pelastuisivat tai parantuisivat. Että pyytäisimme syntejämme anteeksi ja että rukouksemme olisivat täynnä kiitosta ja ylistystä Jumalalle. Meillä on lupa pyytää mitä tahansa, mutta meidän pitää muistaa rukoilla Jeesuksen nimessä ja pyytää hänen tahtoaan tapahtumaan. Tällainen rukous antaa kunnian Jumalalle.

Rukoile Jeesuksen nimessä. Voit myös kirjoitta rukouksesi.

Rukous

Kiitä Jeesusta hänen suuresta lupauksestaan. Ylistä häntä, sillä hän on mennyt Isän luo valmistamaan sinulle paikkaa. Pyydä viisautta nähdä, mitä hän toivoo sinun tekevän tänään.