Latauspaikka 2

Viikon eväs 28.1.2018

Jeesus, auta minua raivaamaan elämääni aikaa sille, että voisin etsiä sinua koko sydämestäni. Tule tänäänkin luokseni, Herra Jeesus.

Joh. 7:32-36

Kun fariseukset kuulivat, että kansan parissa puhuttiin Jeesuksesta tähän tapaan, he ja ylipapit lähettivät miehiään pidättämään hänet.  Jeesus sanoi: ”Vähän aikaa minä vielä olen teidän luonanne. Sitten menen hänen luokseen, joka minut on lähettänyt.  Silloin te etsitte minua mutta ette löydä, ettekä te pääse sinne, missä minä olen.”

Juutalaiset kyselivät toisiltaan: ”Minne hän aikoo mennä? Mistä me emme häntä löytäisi? Onko hän lähdössä niiden luo, jotka asuvat kreikkalaisten keskuudessa? Aikooko hän opettaa kreikkalaisiakin? Mitä hän mahtoi tarkoittaa sanoessaan: ’Te etsitte minua mutta ette löydä’, ja: ’Te ette pääse sinne, missä minä olen’?

 

Kun juutalaisten uskonnolliset johtajat huomaavat ihmisten kiinnostuvan Jeesuksesta ja uskovan hänen opetuksiinsa, he päättävät hankkiutua tästä kiusankappaleesta eroon ja lähettävät miehiään pidättämään Jeesuksen. Jeesus puhuu vakavissaan siitä, miten hän on vielä heidän keskellään, mutta he eivät tahdo ottaa häntä vastaan. Aika alkaa käydä vähiin, kohta Jeesus on poissa, eikä häntä voi enää löytää.

Mieti, miten aika kuluu pois. Kallisarvoiset mahdollisuudet ja tilaisuudet, joita saat, mutta jotka voit myös helposti menettää. Anna Jeesuksen puhua sinulle siitä, miten voit käyttää aikasi kaikkein tärkeimpiin asioihin.

Rukous

Kiitä Jumalaa siitä, että Hänet voi vielä löytää. Ylistä Häntä, sillä Hän on muuttumaton ja Hän on lähelläsi.

Anna sydämesi täyttyä Hänen läheisyydestään.