Latauspaikka 5

VIIKON EVÄS 25.3.2019

Jeesus, anna minun huomata rakkautesi tämän päivän vaelluksellani.

Joh. 13:1-2

1Pääsiäisjuhla oli jo tulossa, ja Jeesus tiesi, että oli tullut se hetki, jolloin hänen oli määrä siirtyä tästä maailmasta Isän luo. Hän oli rakastanut omiaan, jotka olivat tässä maailmassa, ja hän osoitti heille täydellistä rakkautta loppuun asti.
2He olivat kokoontuneet aterialle, ja Paholainen oli jo pannut Juudaksen, Simon Iskariotin pojan, sydämeen ajatuksen, että tämä kavaltaisi Jeesuksen.

Jeesus rakasti opetuslapsiaan koko maanpäällisen elämänsä ajan, viimeiseen asti. Hän tiesi, että tämä pääsiäisajan ilta oli viimeinen, jonka hän vietti ystäviensä kanssa. Hän tiesi, mitä tulisi tapahtumaan. Hän tiesi myös, että pian yksi hänen ystävistään pettäisi hänet häikäilemättömästi.

Kuvittele, millaista Jeesuksen on ollut elää tietäen, mihin kärsimyksiin hän tulee joutumaan, ja että pian hän tulee jättämään ystävänsä.

Rukous

Jeesus, kiitos rakkaudestasi! Kiitos, että et paennut tehtävääsi, vaan suostuit siihen siksi, että rakastat minua.