Latauspaikka 26

VIIKON EVÄS 25.11.2019

Kiitos, että olet lähelläni. Ajatella, että seisot vierelläni tälläkin hetkellä! Pyhä Henki, anna Raamatun sanan avautua minulle tänään.

Joh. 18:10-11

10. Simon Pietarilla oli miekka. Hän veti sen esiin ja sivalsi ylipapin palvelijalta oikean korvan irti; palvelija oli nimeltään Malkos. 11. Mutta Jeesus sanoi Pietarille: »Pane miekkasi tuppeen! Kun Isä on tämän maljan minulle antanut, enkö minä joisi sitä?»

Hän tiesi joutuvansa juomaan ”kärsimyksen maljan”, eikä kyseenalaistanut sitä. Miksi: koska se oli Jumalan tahto!

Millä elämän alueilla sinä kyseenalaistat Jumalan tahdon?

Rukous

Jeesus, sinun seuraamisesi on välillä kovin vaikeaa. Auta minua ymmärtämään, että olet seuraamisen arvoinen. Aina. Kiitos että haluat niin kovasti olla kanssani, että joit kärsimyksen maljan vapauttaaksesi minut.