Latauspaikka 16

VIIKON EVÄS 11.9.2018

Sinä olet rajaton.
Sinä olet lähellä.
Sinä olet valo,
ja minä olen sinun.

Joh. 10:7-10

Siksi Jeesus jatkoi: ”Totisesti, totisesti: minä olen lampaiden portti. Ne, jotka ovat tulleet ennen minua, ovat kaikki olleet varkaita ja rosvoja, eivätkä lampaat ole kuunnelleet heitä. Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen. Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.

Mieti, mitä Johannes kirjoittaa varkaista ja ryöväreistä: Voiko olla mahdollista, että jotkut eivät halua olla kristittyjä, koska nähtyään, miten kristityt toimivat, he ovat – hyvästä syystä – halunneet paeta?

Sano ”Jeesuksen ohjelmajulistus” ääneen ja toista sitä itsellesi: ”Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.”

Mieti ”Jeesuksen ohjelmajulistusta”. Mitä elämä merkitsee sinulle? Miten olet kokenut, että elämä hyvän paimenen kanssa on yltäkylläistä? Minkä yltäkylläisyyttä kaipaat?

Rukous

Rukoile Paavalin rukousta mukaillen. Voit käyttää omia sanoja ja rukoilla pitempäänkin.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Hän on siunannut meitä kaikella Hengen siunauksella, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa. (Ef. 1:3.)

Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa, ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa. Se on sama väkevä voima, jota hän osoitti herättäessään Kristuksen kuolleista ja asettaessaan hänet istumaan oikealle puolelleen taivaassa. (Ef. 1:17-20)