Latauspaikka 10

VIIKON EVÄS 17.9.2018

Jeesus, avaa korvani, jotta kuulisin hiljaisen äänesi.
Isä, avaa silmäni, jotta näkisin selkeästi, kuka minä olen ja kuka sinä olet.
Pyhä Henki, avaa sydämeni luomisvoimallesi.

Ole viisauteni, voimani, elämäni ja rakkauteni.

Joh. 10:11–16

”Minä olen hyvä paimen, oikea paimen, joka panee henkensä alttiiksi lampaiden puolesta. Palkkarenki ei ole oikea paimen eivätkä lampaat hänen omiaan, ja niinpä hän nähdessään suden tulevan jättää lauman ja pakenee. Susi saa lampaat saaliikseen ja hajottaa lauman, koska palkkapaimen ei välitä lampaista. ”Minä olen hyvä paimen. Minä tunnen lampaani ja ne tuntevat minut, niin kuin Isä tuntee minut ja minä Isän. Minä panen henkeni alttiiksi lampaiden puolesta. Minulla on myös muita lampaita, sellaisia, jotka eivät ole tästä tarhasta, ja niitäkin minun tulee paimentaa. Ne kuulevat minun ääneni, ja niin on oleva yksi lauma ja yksi paimen.

Tavatessamme uusia ihmisiä meillä on tapana esittäytyä, kysellä toisistamme ja kertoa itsestämme. Levähdä tänään hetki Jeesuksen seurassa. Hän kertoo mielellään sinulle itsestään. Nyt ei ole kyse opiskelu- tai työpaikasta, vaan yltäkylläisestä elämästä.

  • Minä olen sinulle hyvä paimen.
  • Annan elämäni alttiiksi ja taistelen vuoksesi.
  • En ole välinpitämätön sinua kohtaan.
  • Tunnen sinut.
  • Sinä tunnet minut.
  • Tehtäväni on johtaa sinua ja puhua sinulle.
  • Seison keskellä hyvän ja pahan, elämän ja kuoleman välistä kamppailua ja kutsun sinut puolelleni.
  • Etsi minua katseellasi, jos koet olevasi ansassa, harhatiellä, yksin… Saat kokea, että minä olen hyvä paimen!

Piirrä kaksi kuvaa.
Piirrä kuva Jeesuksesta sellaisena, kuin hän kuvasi itseään edellisellä sivulla.
Piirrä kuva Jeesuksesta sellaisena kuin sinä tunnet hänet. Tee se rehellisesti.

Käytä psalmia puhuaksesi Jeesukselle kaipauksestasi ja kiitollisuudestasi.

Rukous

Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.
Hän vie minut vihreille niityille,
hän johtaa minut vetten ääreen,
siellä saan levätä.
Hän virvoittaa minun sieluni,
hän ohjaa minua oikeaa tietä
nimensä kunnian tähden.
Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa,
en pelkäisi mitään pahaa,
sillä sinä olet minun kanssani.
Sinä suojelet minua kädelläsi,
johdatat paimensauvallasi.
Ps. 23:1-4

Kirjoittaja