Pixabay Currant 3595646 1920

VIIKON EVÄS 12.8.2019

Pyhä Henki, sinä todistat Jeesuksesta ja kerrot, kuka hän on. Auta minua nyt ymmärtämään, mitä haluat sanoa minulle tänään.

Joh. 15:26-27

26»Te saatte puolustajan; minä lähetän hänet Isän luota. Hän, Totuuden Henki, lähtee Isän luota ja todistaa minusta. 27Myös te olette minun todistajiani, olettehan olleet kanssani alusta asti.

Jeesus kertoo, että opetuslapset eivät ole yksin, kun he todistavat Jeesuksesta. He saavat Pyhän Hengen avuksi siihen suuren tehtävään, jonka Jeesus on antanut heille, evankeliumin julistamiseen koko maailmalle. Onneksi, sillä muutoin tehtävä olisi kahdelletoista miehelle mahdoton. Sittemmin Pyhän Hengen vaikutuksesta on miljoonista ihmisistä tullut Jeesuksen opetuslapsia. Pyhän Hengen avulla voi tapahtua mitä tahansa Jumala haluaa, tänäänkin.

Koetko jotkut tehtävät elämässäsi tällä hetkellä mahdottomiksi?

Näkeekö elämässäsi sen, että uskot Pyhän Hengen auttavan sinua?

Rukous

Jumala, anna minun nähdä, mitä voit tehdä elämässäni kun annan Pyhän Hengen auttaa minua. Vahvista luottamustani sinuun, jotta en uskoisi omiin rajoittuneisiin käsityksiini voimastasi, vaan uskoisin siihen, että sinä viet tahtosi päätökseen.