Latauspaikka 14

VIIKON EVÄS 22.7.2019

Kohtaa minut sanassasi, jotta näen rakkautesi sellaisena kuin se todella on. Minä rakastan siksi, että sinä olet ensin rakastanut minua.

Joh. 15:9-11

9Niin kuin Isä on rakastanut minua, niin olen minä rakastanut teitä. Pysykää minun rakkaudessani. 10Jos noudatatte käskyjäni, te pysytte minun rakkaudessani, niin kuin minä olen noudattanut Isäni käskyjä ja pysyn hänen rakkaudessaan.

11»Olen puhunut teille tämän, jotta teillä olisi minun iloni sydämessänne ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi.

Jeesus puhuu jälleen siitä, mitä rakkaus todellisuudessa tarkoittaa – elämää Jumalan tahdon mukaan. Meidän on usein vaikea huomata, että Jumalan tahto on rakkautta, koska ymmärrämme rakkauden niin rajallisesti. Pidämme rakkautena suvaitsevaisuutta, tunteita, seksiä tai muita yksittäisiä asioita. Jeesus sanoo, että rakkaus on Jumalan tahdon noudattamista. Jos elämme tämän rakkauden mukaan, tulee ilomme täydelliseksi. Jeesus rakastaa meitä samalla tavalla kuin Jumala rakastaa häntä.

Mitkä asiat sinä sekoitat rakkauteen?

Mitä tarkoittaa, että meidän ilomme tulee täydelliseksi?

Rukous

Jumala, ylistän sinua rakkaudestasi, joka ylittää ymmärrykseni. En voi koskaan käsittää sitä täysin, mutta se ei vähennä rakkautesi merkitystä. Kiitos, etten voi koskaan omilla teoillani saada sinua rakastamaan itseäni enemmän tai vähemmän. Anna minun kasvaa rakkaudessasi, Jumala.