Latauspaikka 20

Viikon eväs 2.10.2017

Herra, anna minun elää sinun kunniaksesi. Auta minua kuulemaan, kun kutsut minua.

Joh. 6:16-21

Kun tuli ilta, opetuslapset menivät alas rantaan, nousivat veneeseen ja lähtivät kohti Kapernaumia, toiselle puolen järveä. Oli jo pimeä, eikä Jeesus vielä ollut palannut heidän luokseen. Tuuli puhalsi ankarasti, ja järvellä kävivät vaahtopäiset aallot. Kun he olivat soutaneet kahdenkymmenenviiden tai kolmenkymmenen stadionmitan verran, he näkivät Jeesuksen kävelevän järven aalloilla ja lähestyvän venettä. He pelästyivät. Mutta Jeesus sanoi: ”Minä tässä olen, älkää pelätkö.” He aikoivat ottaa hänet veneeseen, mutta samassa vene jo tuli siihen rantaan, jonne he olivat menossa. 

 

Toisinaan elämän myrsky käy kauhistuttavaksi. Kun menetämme rakastamamme ihmisen. Kun emme jaksa selviytyä arjesta. Kun vakava sairaus tulee yllättäen elämäämme. Mutta myrskyn keskellä saamme luottaa Hänen sanaansa: ”Minä tässä olen, älkää pelätkö.” Jeesus on tässä. Aina.

Mieti Jeesuksen sanoja: ”Minä tässä olen, älkää pelätkö.”

Rukous

Jeesus, kiitos, että olet lähellä. Aina!