Latauspaikka 25

Viikon eväs 4.12.2017

Isä, näytä minulle tiesi tänään.
Jeesus, kulje kanssani, ystävänäni.
Pyhä Henki, täytä minut kaikella sillä, mitä sinä olet.
Aamen.

Joh. 6:60-65

Tämän kuultuaan monet hänen opetuslapsistaan sanoivat: ”Sietämätöntä puhetta. Kuka voi kuunnella tuollaista?”  Jeesus tiesi, että hänen sanansa olivat herättäneet opetuslapsissa ärtymystä, ja hän sanoi heille: ”Loukkaako tämä teitä? Miten käykään, jos te näette Ihmisen Pojan nousevan sinne, missä hän ennen oli! Henki yksin tekee eläväksi, lihasta ei ole mitään hyötyä. Ne sanat, jotka olen teille puhunut, ovat henki ja elämä. Teidän joukossanne on kuitenkin muutamia, jotka eivät usko.”  Jeesus tiesi näet alusta alkaen, ketkä eivät uskoneet ja kuka hänet kavaltaisi. Hän jatkoi: ”Juuri siksi sanoinkin teille, ettei kukaan voi tulla minun luokseni, ellei Isä sitä hänelle suo.” 

 

Milloin olet viimeksi ajatellut, kuten opetuslapset ajattelivat? Milloin olet ärtynyt Jeesuksen sanoista? Entä milloin olet puhunut siitä Jeesukselle? Mikä Jeesuksen sana tai Raamatun kohta tuntuu sinusta vaikealle käsittää?

Kerro Jeesukselle siitä, mikä sinua Raamatun sanoissa pohdituttaa.

 

Rukous

Pyhä Henki, näytä minulle, mikä estää minua olemasta lähelläsi.