Bty

Viikon eväs 4.6.2018

Kiitos, Jeesus, että sinä nytkin keskityt kuuntelemaan minua. Jeesus, en halua enää sanoa: ”Jos vain uskoisin, niin...”, vaan sen sijaan: ”Minä uskon sinuun!” Auta minua epäuskossani.

Joh. 8:30–32

Monet uskoivat Jeesukseen kuullessaan hänen puhuvan näin. Niille juutalaisille, jotka nyt uskoivat häneen, Jeesus sanoi: ”Jos te pysytte uskollisina minun sanalleni, te olette todella opetuslapsiani.Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita.”

 

Jeesus toivoo, ettemme tyytyisi vain uskomaan, että hän on Jumalan poika. Hän haluaa, että annamme itsemme kokonaan hänelle ja suostumme siihen, että hänen sanansa ohjaavat elämäämme.

Sanoissa, jotka olet juuri lukenut Raamatusta, on elämä ja henki, ja nämä sanat voivat tehdä sinut vapaaksi. Vapaus on sitä, että sanot ”kyllä” Jeesukselle ja elät, kuten hän haluaa sinun elävän. Siitä tulee tarkoitus elämälle. Usko on antamista, ei suorittamista.

 

Rukous

Rakas Jeesus, sinun sanaasi on usein vaikea uskoa ja käsittää. Auta minua kulkemaan sitä tietä, jonka sinä olet valmistanut. Kiitos, että käännyt puoleeni. Minä käännyn myös sinun puoleesi, Herrani ja Jumalani.

Kirjoittaja