Latauspaikka 3

Viikon eväs 19.2.2018

Laita puhelimesi äänettömälle ja pyydä Jumalaa antamaan sinulle rauhallinen ja turvallinen mieli.

Voit rukoilla: Isä, olen usein peloissani ja huolissani siitä, mitä minulle voi tapahtua. Auta minua löytämään rauha sinun luonasi. Aamen.

Joh. 7:45-46

Jeesusta pidättämään lähetetyt miehet palasivat ylipappien ja fariseusten luo, ja nämä kysyivät: ”Miksi ette tuoneet häntä?” Miehet vastasivat: ”Yksikään ihminen ei ikinä ole puhunut sillä tavoin kuin hän.

 

Uskoessasi Jeesukseen sinun ei tarvitse pelätä. Välillä tietenkin saatat säikähtää, mutta evankeliumi sanoo, että kun annat Jeesuksen puhua sinulle, koet rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen. Muistakaamme, että Jumala ei anna meille suurempia taakkoja, kuin mitä kykenemme kantamaan.  Jeesusta pidättämään tulevat ihmiset halusivat hänelle pahaa. Mutta Jumala ohjaa aikaa ja historiaa. Hän tiesi, milloin oli aika antaa pidättää Jeesus. Se ei vielä ollut koittanut, ja siksi saamme lukea miesten todistuksen: ”Yksikään ihminen ei ole ikinä puhunut sillä tavoin kuin hän”.

Kohtaa Jeesus, hän puhuu sinullekin!

Piirrä kynällä sydän. Kirjoita kolme asiaa, jotka täyttävät sydämesi. Piirrä myös risti, ja pyydä Jeesusta täyttämään sydämesi rauhalla ja vapaudella.

Rukous

Rakas Jeesus, sinä tiesit, että ihmiset halusivat vahingoittaa sinua. Miten kestit sen? Herra, rukoilen, että voisin pitää pääni kylmänä ja sydämeni lämpimänä. Opeta minua rakastamaan vihamiehiäni, niin kuin sinä rakastit temppelin vartijaa, ylipappeja ja fariseuksia. Muuta minua niin, että näkisin asiat sinun tavallasi. Opeta minua kertomaan sinusta toisille. Kiitos, että olet puhutellut minua.