Latauspaikka 4

Viikon eväs 26.2.2018

Jaa arkisessa reissussa kulkiessasi jotain elämästäsi elämän Herran Jeesuksen Kristuksen kanssa.

Joh. 7:47-52

Silloin fariseukset sanoivat: ”Oletteko tekin antaneet eksyttää itsenne? Onko kukaan hallitusmies uskonut häneen? Tai yksikään fariseus? Tuo rahvas ei tiedä laista mitään – kirottuja kaikki!” Silloin Nikodemos, joka itse oli fariseus ja oli aiemmin käynyt tapaamassa Jeesusta, sanoi: ”Eihän meidän lakimme mukaan ketään voi tuomita, ennen kuin on kuultu häntä ja otettu selville, mitä hän on tehnyt.” Mutta toiset sanoivat hänelle: ”Taidat olla itsekin Galileasta. Tutki kirjoituksia, niin opit, ettei Galileasta tule profeettaa.”

 

Täytämme usein itseämme tyhjillä kaloreilla, mutta joskus on ihan mukava nauttia pienestä makeisesta… Jumalan sana ei sisällä tyhjiä kaloreita vaan täyttää sinut elämällä. Fariseuksilla oli kiire ahtaa itseensä ”tyhjiä kaloreita”. He eivät osanneet erottaa totuutta valheesta, koska olivat itsepetoksensa vankeja. He halusivat sammuttaa valon, joka oli tullut maailmaan. He pilkkasivat Jumalan poikaa kysyen: ”Onko yksikään fariseus uskonut häneen?” He uskoivat, että kaikki vastaisivat ei. Mutta yksi sanoikin kyllä. Nikodemos oli tavannut Jeesuksen. Hän oli nähnyt, kuka Jeesus oli, ja se oli muuttanut hänen elämänsä. Siksi hän halusi vastata vääryyteen, jota oli todistamassa. Jeesus on lähettänyt myös sinut tyhjien kalorien täyttämään maailmaan.

Oletko kokenut Jumalan sanan puhuvan suoraan sinulle? Muista, että Jumalan sana ei palaa tyhjänä, vaan on voimallinen ja toimii. Jaa tästä todistus toisille!

Rukous

Jeesus, kun elämä on myötätuulessa, minulla menee mahtavasti, mutta vastatuulessa surkeasti. Kiitos, että sinä olet kanssani molemmissa. Kiitos, että olet tukeni ja sauvani, kuten kuningas Daavid sanoo Psalmissa 23.

Herra auta minua olemaan Jeesuksen lähettiläs jollekulle ihmiselle tänään.