Latauspaikka 23

Viikon eväs 13.11.2017

Lähesty Jumalaa sekä Isänä, veljenä että Henkenä.

"Isä, näytä minulle tänään tiesi. Jeesus kulje kanssani ystävänäni. Pyhä Henki, täytä minut kaikella sillä, mitä sinä olet. Aamen."

Joh. 6:47-52

Totisesti, totisesti: sillä, joka uskoo, on ikuinen elämä. Minä olen elämän leipä. Teidän isänne söivät autiomaassa mannaa, ja silti he ovat kuolleet. Mutta tämä leipä tulee taivaasta, ja se, joka tätä syö, ei kuole. Minä olen tämä elävä leipä, joka on tullut taivaasta, ja se, joka syö tätä leipää, elää ikuisesti. Leipä, jonka minä annan, on minun ruumiini. Minä annan sen, että maailma saisi elää.” Tästä sukeutui kiivas väittely juutalaisten kesken. He kysyivät toisiltaan: ”Kuinka tuo mies voisi antaa ruumiinsa meidän syötäväksemme?”

 

Jo nyt, muttei vielä… Näin sanoi Luther. Ikuinen elämä Jumalan kanssa on jo alkanut, muttei ole vielä kokonaan nähtävissä. Jeesuksen kuolema antaa meille elämän.

Oletko kuullut Jeesuksen sanat? Oletko kokenut ne omalla kohdallasi? Oletko syönyt ja maistanut Jeesusta, niin että tiedät hänen olevan todellinen?

Millainen Jeesus on sinulle? Kerro se itsellesi ja hänelle. Jos hän ei vielä ole sinun elämässäsi, pyydä häntä tulemaan sinulle todelliseksi.

Rukous

Tule, Herra Jeesus, tule. Anna sinun todellisuutesi olla minunkin todellisuuttani. Avaa silmäni, että näkisin mitä olet antanut minulle. Anna minun maistaa, että olet hyvä. Auta minua elämään sitä ikuista elämää, jonka olet jo antanut minulle.