Crocus 4948441 1920

”Siinä on rakkaus…”

"Siinä on rakkaus – ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi." (1. Joh. 4:10)

Hiljaisella viikolla pysähdymme ihmettelemään Jumalan rakkautta koko ihmiskuntaa kohtaan. Pitkäperjantai ja Jeesuksen ristinkuolema asettavat meidät kaikki samalle viivalle: syntisiksi ja sovitetuiksi. Pääsiäisen ihmeellinen uutinen Jeesuksen ylösnousemuksesta on ilosanoma koko maailmalle. Jeesus elää, tänäänkin!

Pääsiäisen sanomaan voi tutustua myös erilaisten RLL:n materiaalien kautta.

Pääsiäinen LUMO-evankeliumielokuvakatkelmissa

Pääsiäisen tapahtumia voi myös katsoa LUMO-evankeliumielokuvista tai niiden katkelmista. Nekin ovat vapaasti katsottavissa Raamatunlukijain Liiton YouTube-kanavalla.

LUMO- katkelmissa 29–38 käydään läpi pääsiäisen tapahtumat Jeesuksen kavaltamisesta Emmauksen tien tapahtumiin. Katso koko 40-osainen Lumo-katkelmat -soittolista.

NUA – filmit nyt vapaasti katsottavissa YouTubessa

Raamatunlukijain Liitto on tekstittänyt kaksi Irlannin sisarjärjestömme laadukkaasti tekemää NUA-opetusvideosarjaa. Tähän saakka ne on saanut ilmaiseksi käyttöönsä rekisteröitymisen kautta, mutta nyt olemme saaneet luvan laittaa ne YouTubeen vapaasti katsottaviksi.

Molemmissa videosarjoissa kerrotaan myös pääsiäisestä. Voit vapaasti jakaa alla olevat linkit tutuille nuorille ja lapsille – tai katsoa videot omaksi iloksesi.

Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatun NUA-sarjan jakso 3 ”Mitä ajatella ylösnousemuksesta?” (n. 15 min.)

Varhaisnuorille ja rippikouluikäisille suunnatun NUA Origins -sarjan jakso 3:1 ”Oliko Jeesuksen ylösnousemus huijausta?” (n. 5 min.)

Pääsiäinen Isän Idea -materiaalikokonaisuudessa

Isän Idea on laaja raamattumateriaali varhaisnuorten ohjaajille. Mikään ei tietenkään estä käyttämästä sitä myös omien lasten tai lastenlasten kanssa! Isän Ideasta voi löytää ideoita kodin hartaushetkeen tai pääsiäisen raamatunteksteihin liittyviin leikkeihin ja askarteluihin.

Hetkisen huhti-kesäkuun numero 

Aikuisten raamatunlukuopas Hetkisen numero 2/2024 on juuri ilmestynyt. Siinä käydään läpi mm. Apostolien tekojen ensimmäisiä lukuja, joissa kerrotaan, mitä tapahtui Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeen.

Oletko jo Hetkisen tilaaja, tai onko sinulla ystävä, jolle voisit suositella Hetkistä? Tilauksen voi tehdä tästä. 

Raamatunlukijain Liiton työntekijät toivottavat Sinulle ja läheisillesi
siunattua ja valoisaa pääsiäisen aikaa!