Pixabay Syren 3423889 1920

VIIKON EVÄS 15.6.2020

Jumala, avaa minut, lue minut, niin että päästän irti muusta ja tulen sinun luoksesi. Jumala, tyhjennä minut kaikesta ja täytä itselläsi. Anna minun olla lähde, joka pulppuaa sinun sisimmästäsi. Tee minut valoksi pimeyteen, siunaukseksi maalle.

Joh. 21:24-25

24. Juuri tämä opetuslapsi todistaa kaikesta tästä. Hän on tämän kirjoittanut, ja me tiedämme, että hänen todistuksensa on luotettava. 25. Paljon muutakin Jeesus teki. Jos kaikki vietäisiin kohta kohdalta kirjaan, luulen, etteivät koko maailmaan mahtuisi ne kirjat, jotka pitäisi kirjoittaa.

Hän on todistanut siitä, mitä on nähnyt. Me, jotka emme ole nähneet, tiedämme hänen puhuvan totta.
Uskotko sinä, että apostoli Johannes puhuu totta? Mikä saa sinut uskomaan tai epäilemään sitä?

Rukous

Ota nyt syvin vakaumuksesi käsiisi, ja anna se Jumalalle. Sano: ”Muuta minua, jotta voisin näkemättäkin uskoa, että Jeesus on totuus.” Päästä irti, ja ota vastaan Jumalan siunaus, joka kohtaa sinua.