Pixabay Syren 3423889 1920

VIIKON EVÄS 8.6.2020

Jumala, avaa minut, lue minut, niin että päästän irti muusta ja tulen sinun luoksesi. Jumala, tyhjennä minut kaikesta ja täytä itselläsi. Anna minun olla lähde, joka pulppuaa sinun sisimmästäsi. Tee minut valoksi pimeyteen, siunaukseksi maalle.

Joh. 21:20-23

20. Pietari kääntyi katsomaan taakseen ja näki, että heidän perässään tuli Jeesuksen rakkain opetuslapsi, se, joka aterialla oli nojannut hänen rintaansa vasten ja kysynyt: »Herra, kuka se on? Kuka sinut kavaltaa?» 21. Hänet nähdessään Pietari kysyi Jeesukselta: »Entä hän, Herra?» 22. Jeesus vastasi: »Mitä se sinulle kuuluu, vaikka tahtoisin hänen jäävän tänne aina siihen asti kun tulen? Seuraa sinä minua.» 23. Tästä sai veljien keskuudessa alkunsa käsitys, ettei se opetuslapsi kuole. Jeesus ei kuitenkaan sanonut Pietarille, ettei tämä opetuslapsi kuole. Hän sanoi: »Mitä se sinulle kuuluu, vaikka tahtoisin hänen jäävän tänne aina siihen asti kun tulen?»

Jos minä tahdon, että hän elää, niin hän saa elää.
Katso Jeesukseen. Seuraa häntä, kun hän kulkee kohti tulevaisuuttasi ja valvoo sitä rakastavalla katseellaan.

Rukous

Puhu Jumalalle kuolemanpelostasi.
Ota nyt kuolemanpelkosi käsiisi, ja anna se Jumalalle. Päästä irti, ja ota vastaan Jumalan siunaus, joka kohtaa sinua.