Latauspaikka Vara Kevätkesä

VIIKON EVÄS 1.6.2020

Jumala, avaa minut, lue minut, niin että päästän irti muusta ja tulen sinun luoksesi. Jumala, tyhjennä minut kaikesta ja täytä itselläsi. Anna minun olla lähde, joka pulppuaa sinun sisimmästäsi. Tee minut valoksi pimeyteen, siunaukseksi maalle.

Joh. 21:18-19

18. Totisesti, totisesti: Kun olit nuori, sinä sidoit itse vyösi ja menit minne tahdoit. Mutta kun tulet vanhaksi, sinä ojennat kätesi ja sinut vyöttää toinen, joka vie sinut minne et tahdo.» 19. Näin Jeesus ilmaisi, millaisella kuolemalla Pietari oli kirkastava Jumalaa. Sitten hän sanoi: »Seuraa minua.»

Toinen vie sinut minne et tahdo. Sinä tulet kuolemaan minun vuokseni, kuten lupasit tehdä. Se on sinun tiesi ikuiseen elämään.
Mieti, mitä sinulle voi tulevaisuudessa tulla maksamaan se, että olet Jeesuksen opetuslapsi.

Rukous

Puhu Jumalalle siitä, mitä sinulle voi tulla maksamaan se, että olet Jeesuksen opetuslapsi.
Ota nyt elämäsi käsiisi, ja anna se Jumalalle. Päästä irti, ja ota vastaan Jumalan siunaus, joka kohtaa sinua.