Latauspaikka 9

VIIKON EVÄS 4.5.2020

Jumala, avaa minut, lue minut, niin että päästän irti muusta ja tulen sinun luoksesi. Jumala, tyhjennä minut kaikesta ja täytä itselläsi. Anna minun olla lähde, joka pulppuaa sinun sisimmästäsi. Tee minut valoksi pimeyteen, siunaukseksi maalle.

Joh.20:30-31

30. Monia muitakin tunnustekoja Jeesus teki opetuslastensa nähden, mutta niistä ei ole kerrottu tässä kirjassa. 31. Tämä on kirjoitettu siksi, että te uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä, kun uskotte, olisi elämä hänen nimensä tähden.

Jeesus teki monia tunnustekoja. Minä olen lukenut tämän kirjoituksen, jotta voisin nähdä ja uskoa, että Jeesus on Jumalan Poika, Herra.

Usko on kuin kasvi, joka kasvaa. Miten aiot ravita, kastella ja hoivata uskoasi tällä viikolla?

Rukous

Kerro Jumalalle epäilyksistäsi.
Ota sitten epäilyksesi käsiisi ja anna Jumalalle. Päästä irti ja ota vastaan Jumalan siunaus, joka kohtaa sinua.