Latauspaikka Vara Kevättalvi

VIIKON EVÄS 11.3.2019

Jeesus, avaa sydämeni, jotta ymmärtäisin, mitä haluat opettaa minulle tämän päivän vaelluksellani.

Joh. 12:42-43

42Kaikesta huolimatta monet hallitusmiehistäkin uskoivat Jeesukseen. Fariseusten pelossa he eivät kuitenkaan tunnustaneet sitä, jottei heitä erotettaisi synagogasta. 43Ihmisten antama kunnia oli heille rakkaampi kuin Jumalan antama.

Monet eivät uskoneet Jeesukseen. Mutta monet, jopa jotkut juutalaisten johtajista, tulivat uskoon. He eivät kuitenkaan uskaltaneet kertoa siitä muille. Fariseukset olivat määränneet, että jokainen, joka tunnusti Jeesuksen Messiaaksi piti erottaa synagogasta. Hallitusmiehet eivät halunneet kokea sitä häpeää. He pelkäsivät ihmisiä enemmän kuin Jumalaa.

Merkitseekö ihmisten hyväksyntä minulle enemmän kuin Jumalan hyväksyntä?

Rukous

Jeesus, anna minulle rohkeutta olla kätkemättä uskoani.