Pixabay Spring 4152945 1920

VIIKON EVÄS 18.5.2020

Jumala, avaa minut, lue minut, niin että päästän irti muusta ja tulen sinun luoksesi. Jumala, tyhjennä minut kaikesta ja täytä itselläsi. Anna minun olla lähde, joka pulppuaa sinun sisimmästäsi. Tee minut valoksi pimeyteen, siunaukseksi maalle.

Joh. 21:7-14

7. Silloin se opetuslapsi, joka oli Jeesukselle rakkain, sanoi Pietarille: »Se on Herra!» Kun Simon Pietari kuuli, että se oli Herra, hän kietaisi ylleen viittansa, jonka oli riisunut, ja hyppäsi veteen. 8. Muut opetuslapset tulivat veneellä ja vetivät kalojen täyttämää verkkoa perässään, sillä rantaan ei ollut paljonkaan matkaa, vain parisataa kyynärää. 9. Rannalle noustessaan opetuslapset näkivät, että siellä oli hiilloksella paistumassa kalaa sekä leipää. 10. Jeesus sanoi heille: »Tuokaa tänne niitä kaloja, joita äsken saitte.» 11. Simon Pietari meni veneeseen ja veti verkon maihin. Se oli täynnä isoja kaloja, mutta vaikka kaloja oli paljon – kaikkiaan sataviisikymmentäkolme – verkko ei revennyt. 12. Jeesus sanoi: »Tulkaa syömään.» Kukaan opetuslapsista ei rohjennut kysyä: »Kuka sinä olet?», sillä he tiesivät, että se oli Herra. 13. Jeesus tuli, otti leivän ja antoi heille, samoin hän antoi kalaa. 14. Tämä oli jo kolmas kerta, kun Jeesus kuolleista noustuaan ilmestyi opetuslapsilleen.

Kukaan ei uskaltanut kysyä, kuka hän oli. He tiesivät, että olivat kohdanneet Herran.

Mitä asioita et uskalla tai halua kertoa Jumalalle? Älä enää vaikene niistä.

Rukous

Kerro Jumalalle asioista, joita olet pitänyt sisälläsi.
Ota nämä asiat käsiisi ja anna ne Jumalalle. Päästä irti ja ota vastaan Jumalan siunaus, joka kohtaa sinua.