Viikon eväs 30.10.2017

Rakas Jeesus. Sinä täytit Isäsi tahdon ja kuolit minun puolestani. Auta minua käsittämään hiukan enemmän rakkaudestasi minua kohtaan.

Joh. 6:36-40

Mutta te, niin kuin olen teille sanonut, olette nähneet minut ettekä kuitenkaan usko. Kaikki ne, jotka Isä minulle antaa, tulevat minun luokseni, ja sitä, joka luokseni tulee, minä en aja pois. Enhän minä ole tullut taivaasta tekemään oman tahtoni mukaan, vaan täyttämään lähettäjäni tahdon. Ja lähettäjäni tahto on, etten minä anna yhdenkään niistä, jotka hän on uskonut haltuuni, joutua hukkaan, vaan viimeisenä päivänä herätän heidät kaikki. Minun Isäni tahtoo, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on ikuinen elämä. Viimeisenä päivänä minä herätän hänet.”

 

Jumalamme on äärimmäisyyksien Jumala. Hänen tahtonsa oli lähettää ainoa poikansa tuskan, hylkäämisen ja kuoleman kauhuihin. Miten Hän saattoi tehdä niin? Se kuulostaa mielipuoliselta. Hänen syynsä on yksinkertainen: Hän haluaa antaa SINULLE ikuisen elämän. Hän rakastaa SINUA!

 

Koeta kuvitella, miten kauhistuttavaa Jumalalle on mahtanut olla lähettää poikansa niin valtaviin kärsimyksiin. Kiitä sitten Jeesusta siitä, että hän suostui Jumalan tahtoon.

Rukous

Herrani ja Jumalani. Kiitos! Ihmisjärjellä katsottuna olen sinulle valtavassa velassa. Mutta sinä et halua minulta mitään muuta kuin uskoa. Herra, anna minun seurata sinua koko loppuelämäni ajan.