Latauspaikka 6

Viikon eväs 20.3.2017

Jeesus, kiitän sinua elämästä. Kiitos kaikista niistä hyvistä asioista, joita saan kokea. Herra, tunnustan sinulle, että en aina käytä sinulta saamaani hyvää muiden hyväksi. Auta minua tekemään niin.

Joh. 3:19-21

”Ja tuomio on tämä: valo on tullut maailmaan, mutta pahojen tekojensa tähden ihmiset ovat valinneet sen asemesta pimeyden. Se, joka tekee pahaa, kaihtaa valoa; hän ei tule valoon, etteivät hänen tekonsa paljastuisi. Mutta se, joka noudattaa totuutta, tulee valoon, jotta kävisi ilmi, että hänen tekonsa ovat lähtöisin Jumalasta.”

 

Meissä jokaisessa on sekä hyvää että pahaa. Tiedämme sen kuten Jumalakin tietää. Siksi Jumala on sytyttänyt pimeyteen valon, Jeesuksen. Hänen kauttaan Jumala paljastaa meille totuuden: me olemme läpikotaisin pahoja, mutta Jeesus on kantanut meidän rangaistuksemme. Totuuden seuraaminen tarkoittaa sitä, että uskoo Jeesukseen, hyväksyy Jeesuksen elämäänsä ja antaa hänen johtaa sitä. Tämä on Jumalan tahto.

Avaa sydämesi Jeesuksen valolle. Anna hänen anteeksiantamuksensa täyttää sinut.

Rukous

Jeesus, sinä tunnet minut paremmin kuin kukaan muu. Sinä tiedät, mitä hyvää minussa on, samoin kuin sen, mikä minussa on pahaa. Tiedät kaiken senkin, mitä piilotan toisilta ja joskus itseltänikin. Jeesus, olet oikeassa kun syytät minua. Kiitos, että kaikesta huolimatta rakastat minua. Kiitos, että olet ottanut rangaistukseni. Auta minua elämään Jumalan tahdon mukaan.