Latauspaikka 5

Viikon eväs 13.3.2017

Pyydä viisautta ja rakkautta, jotta ymmärtäisit ja ottaisit sydämellesi Jumalan sanan – myös silloin, kun se kuulostaa huolestuttavalta ja pelottavalta.

Joh. 3:18

”Sitä, joka uskoo häneen, ei tuomita, mutta se, joka ei usko, on jo tuomittu, koska hän ei uskonut Jumalan ainoaan Poikaan.”

 

Tämän päivän jae puhuu asiasta, jota ei ole mukava kuulla ja jota voi olla pelottava uskoa. Siksi on tärkeä huomata, kuka tässä puhuu – Jeesus. Hän, jolla on lämmin ja rakastava syli. Miksi Jeesus sanoo näin? Koska hän rakastaa meitä ja haluaa kertoa meille totuuden.

Pohdi, miten sinä voisit jakaa tätä pelottavaa totuutta muille ihmisille, niin että he saisivat mahdollisuuden kääntyä oikealle tielle.

Rukous

Rakas Jeesus. En meinaa rohjeta uskoa tätä todeksi, mutta koska sinä sanot niin, sen on totta. Että sekä minun että kaikkien muiden tulevaisuus on kiinni sinusta. Vain sinun kauttasi voi vapautua synneistä. Auta minua uskomaan sinuun aina, ja jakamaan totuutta sinusta ympärilläni oleville.