Latauspaikka 5

Viikon eväs 6.3.2017

Sulje silmäsi ja avaa sisimpäsi, sielusi, sydämesi. Koeta keskittää sisimpäsi katsomaan Jeesusta, joka riippuu ristillä. Koeta tavoittaa hänen katseensa ja jää siihen. Rukoile, että Jumala avaisi koko sydämesi.

Joh. 3:14-17

”Niin kuin Mooses autiomaassa nosti käärmeen korkealle, niin on myös Ihmisen Poika korotettava, jotta jokainen, joka uskoo häneen, saisi iankaikkisen elämän. Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. ”Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen.”

 

Asioita voi katsoa monella tavalla. Jeesustakin. Mitä näet, kun katsot silmilläsi Jeesusta? Näetkö häviäjän, joka ei onnistunut tehtävässään? Vai näetkö Hänet, joka riippuu ristillä rakkaudesta jokaista ihmistä kohtaan? Joka rakastaa juuri sinua niin, että kuoli puolestasi. Jos näet hänet ja uskot häneen, saat pelastua ja elää. Saat olla vapaa, ei vain kuoleman jälkeen vaan jo tässä hetkessä.

Nouse seisomaan ja sano ääneen: ”Kyllä, minä olen pelastettu! Minä olen vapaa!”. Anna ilon ja kiitoksen täyttää ajatuksesi, sydämesi ja kehosi.

Rukous

Rakas Jeesus. En voi täysin ymmärtää pelastustyötäsi, mutta uskon siihen, että sinä olet pelastanut minut. Se on hyvin yksinkertaista ja samalla hyvin vaikea käsittää. Auta minua keskittämään katseeni sinuun, että sinä voit ohjata elämääni. Herra, anna minun kokea sinun vapautesi juuri tässä hetkessä.